ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
4.9.2016 | 23:05

Ειμαι ανευθυνη?

Εχω εδω και 3 μηνες σχεδον με την αδερφη μου ενα σκυλακο.Τον βρηκαμε στον δρομο και τον κρατησαμε εφοσον δεν τον εψαχνε κανεις.Τον λατρευουμε,ενα μηνα τωρα επιασα κ εγω δουλεια αλλα ημιαπασχοληση . Τωρα ξεκιναω κανονικα-εξαντλητικα ωραρια(η αδερφη μου δουλευε απο παντα εξαντλητικα ωραρια. ) Εχω αρχισει να νιωθω τυψεις γτ απο οταν ξεκινησω φουλ ταιμ θα μενει μονος του αρκετες ωρες.δεν ξερω τι ειναι σωστο να κανω,να τον δωσω σε οικογενεια π θα εχει πιο πολυ χρονο να αφιερωσει?τρελαινομαι δεν ξερω τι να κανω.Δεν θελω να τον δωσω αλλα φανταζομαι οτι θα υποφερει
6
 
 
 
 
σχόλια
"Ουκ εν τω πολλω το ευ", δηλαδη αν αυτος ο περιορισμενος χρονος, που μπορεις να διαθεσεις ειναι ουσιαστικος, παιζεις, ασχολεισαι πραγματικα μαζι του, τοτε δεν υπαρχει θεμα για συζητηση.Καποιοι, με πολυ περισσοτερο χρονο, εξαντλουν την "φροντιδα" ετσι οπως την εννοουν, με μια βολτα γυρω απο το τετραγωνο και να βαζουν το φαγητο και το νερο που χρειαζεται. Εξαρταται πως εννοει ο καθενας την λεξη φροντιζω.
Έκπληξη...Δεν έχουν σκυλιά μόνο οι άνεργοι! Αλήθεια σου λέω.Πάρα πολύς κόσμος που δουλεύει ώρες ατελείωτες έχει σκύλο. Το θέμα δεν είναι να μην τον αφήνεις μόνο του, αλλά, όταν είστε μαζί να του αφιερώνεις χρόνο. Δημιουργικό χρόνο. Κράτα το σκυλάκο σου και να περνάτε όμορφα. . .
Να μην τον δώσεις εφόσον είστε διατεθιμένες να κάνετε ό,τι καλύτερο μπορείτε. Απλά να συνεννοείστε για το πότε θα τον βγάζει βόλτα η κάθε μία, ανάλογα με τα ωράριά σας για να περνάτε χρόνο με το σκυλάκι και να μη χάνει τη βόλτα του και την επαφή του μαζί σας. Και όταν είστε σπίτι, να παίζετε πολύ. Αφήστε του και καμιά μπλούζα που δεν πολυφοράτε, για να έχει τη μυρωδιά σας όσο λείπετε.
Να φροντίσεις να τον εξαντλείς στο παιχνίδι όσο είστε μαζί, για να κοιμάται όταν είναι μόνος του.Το γεγονός πως αναρωτιέσαι αν είσαι ανεύθυνη, είναι το πρώτο βήμα υπευθυνότητας. Όχι, να μην τον δώσεις. Να τον αγαπάς, να τον φροντίζεις και να παίζεις μαζί του όσο πιο πολύ μπορείς. Θα σου ανταποδώσει την κούραση σε αγάπη.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon