ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
7.9.2016 | 13:46

τώρα τι κάνουμε;

Χώρισα με το αγόρι μου (5 χρόνια σχέσης) για χαζούς λόγους. Δεν μιλήσαμε για καμιά βδομάδα και κλασσικά τα ξαναβρήκαμε. Τώρα μαθαίνω ότι για να με εκδικηθεί πήγε στο μπουρδέλο. τώρα τι του λες; Δεν το ξέρει ότι το ξέρω και δεν ξέρω τι να του πω. Θα μου πει "μην με χώριζες, δεν πιάνει για κέρατο γιατί ήμασταν χωρισμένοι, αν σε νοιάζει τι κάνω μην έφευγες κτλ.." . Εγώ φταίω; Να τον χωρίσω ή να μην πω τίποτα και να το ξεχάσω;
14
 
 
 
 
σχόλια
Κανε οπως νιωθεις... εγω απλα θα πω, οτι θα προτιμουσα 100000 φορες ο δικος μου να πηγαινε με μια τυχαια, με μια συμφοιτητρια του, με οποια να ναι τελοσπαντων, παρα να πηγαινε σε μπουρδελο. Δηλαδη προτιμώ 10000 φορές να κάνει σεξ με καποια ενηλικη που συναινει, παρά επί πληρωμή, που στην ουσια δηλωνει την οικονομικη εξουσια του αγοριου στην πορνη, που πιθανο να μην την βλεπει καν σαν ανθρωπο!!
Πήγε σε μπουρδέλο γιατί ήθελε σεξ, όχι να σε εκδικηθεί. Αν ήθελε να σε εκδικηθεί, θα πήγαινε με την καλύτερή σου φίλη. Όχι, δεν πιάνεται για κέρατο γιατί δεν υπήρχε σχέση όταν το έκανε. Αν σε ενοχλεί και δεν υπάρχει κάτι που μπορείς να κάνεις ή αν δεν υπάρχει κάτι που εκείνος μπορεί να κάνει, πρέπει να του το πεις. Εδώ που τα λέμε, πρέπει να το του πεις ούτως ή άλλως 1. γιατί σε ενοχλεί και δυσκολεύει την επανασύνδεσή σας και 2. γιατί οι φίλοι του μάλλον μιλάνε παραπάνω απ'όσο πρέπει και καλό είναι να το ξέρει ο άνθρωπος.
Δεν ξέρει ότι το ξέρεις, άρα δε στο είπε εκείνος. Αλήθεια, εσύ πού το έμαθες; να ήσουν έξω από το μπουρδέλο καραούλι, λίγο δύσκολο. Φοβάμαι ότι το αγόρι σου μάλλον πρέπει να ξεκινήσει από αλλαγή ''φίλων'' γιατί από εκεί διέρρευσε.Όσον αφορά στην ουσία του ερωτήματός σου, θεωρώ πως αφού σε πείραξε, ό,τι και να γίνει και να σου πει θα είσαι πειραγμένη. Στην εσχάτη ξαναρίχνεις ένα χωρισμό ακόμη λόγω αυτού του γεγονότος και βλέπετε...
Το θεμα δεν ειναι τι πρεπει να κανει το αγορι της για να μη μαθει η σχεση του οτι παει σε μπουρδελα. Το θεμα ειναι τι πρεπει να κανει αυτη, που ο δικος της στις 5 μερες πηγε σε οικο. Αν εσυ μαλωσεις με τη δικια σου και δεν μιλησετε για πεντε μερες, οταν μαθεις οτι αυτη εν τω μεταξυ εκανε 1-2 ξεπετες χωρις να σου το πει και το μαθεις απο αλλου, για πες μας τι νομιζεις οτι πρεπει να κανεις; Λες "Αφου σε πειραξε ο,τι και να σου πει θα εισαι πειραγμενη ριξε εναν ακομη χωρισμο λογω αυτου του γεγονοτος και βλεπετε".Αυτα μου φαινονται μακακιες. Δυο μετρα και δυο σταθμα. Εσεις που τα λετε αυτα, εισαστε που θα βγαλετε τους μεγαλυτερους εγωισμους οταν θα σας τυχει. Και βεβαια εδω μιλαμε για "οικο" και οχι για ξεπετα. Οι ανδρες που μαθαινουν να αγοραζουν υπηρεσιες τετοιου ειδους ειναι εξ ορισμου β αρσενικα, αρκει κανεις να μπει στη σχετικη ιστοσελιδα να τους διαβασει τι γραφουν και τι λενε. Απλως εμετικοι. Επομενως η κοπελα πρεπει -επερεπε ηδη εχθες- να τον στειλει απο κει που της ηρθε, πριν την κολλησει και κανενα παρασημο. Τετοιους σαν αυτον μπορει να βρει τριάντα (30), μονο αν βγει μια βολτα το βραδυ μονη της. Δεν εχει απολυτως κανενα λογο και καμια δικαιολογια να κραταει τον πουτανιαρη μεσα στο σπιτι της.
Κάνεις λάθος, από εκεί πρέπει να ξεκινήσει κάποιος διότι δείχνει το πόσο ξεφτιλισμένες είναι οι ''φιλίες'' πλέον. Κάποιος ''φίλος'' λοιπόν πούλησε εκδούλευση στην εξομολογούμενη και έκανε τον καλό λέγοντας του τα κατορθώματα του πρώην και νυν. Αυτό από μόνο του καταρχήν μου προκαλεί εμετό. Στην ουσία όσων λες: ξέρεις πόσοι παντρεμένοι- δεσμευμένοι που το παίζουν πανευτυχείς με τις αγαπημένες τους είναι μόνιμοι τρόφιμοι μπουρδέλων και στούντιο ή τακτικότατοι πελάτες των call gils; θα σε απογοητεύσω εάν σου πω ποσοστό... Αλήθεια, αν δεν πήγαινε σε μπουρδέλο αλλά έκανε One night stand με μία τυχαία, δεν υπάρχει κίνδυνος παρασήμων;
Και κάτι ακόμη: που περιποιεί ιδιαίτερη τιμή να μπαίνεις Katana να σχολιάσεις εδώ μέσα ένα δικό μου σχόλιο όταν το τελευταίο σχόλιό σου είναι 2,5 (!!!) χρόνια πριν, και να θεωρήσεις και ''μακακίες'' αυτά που γράφω. Δε θα σου απευθυνθώ αναλόγως, θα σου πω απλά ότι καμία φορά δεν κυριολεκτούμε όταν γράφουμε, με μία ελάχιστη αντίληψη ένας νοήμων άνθρωπος μπορεί να το κατανοήσει.
Sorry που θα στο χαλάσω αλλά... από πότε εκδικούνται πηγαίνοντας σε οίκο ανοχής (& ειδικά από τη στιγμή που δεν σκόπευε να στο πει); Το κατακριτέο δεν είναι που πήγε με άλλη. Είχε το δικαίωμα, ως ελεύθερος, να κάνει ότι επιθυμεί. Το άσχημο είναι, πως επέλεξε ουσιαστικά να κακοποιήσει μία γυναίκα, που κατά πάσα πιθανότητα, αν είχε την επιλογή, δεν θα έκανε αυτή τη "δουλειά".Στη θέση σου θα αναρωτιόμουν, τι δείχνει αυτό για το άτομό του.
"Είχε το δικαίωμα, ως ελεύθερος, να κάνει ότι επιθυμεί"Αναμφιβολα ειχε το δικαιωμα να κανει ο,τι επιθυμει ΑΛΛΑ αν στις πεντε μερες χωρισμου μετα απο σχεση πεντε χρόνων ενεργεις ΕΤΣΙ, αυτο κατι δειχνει.Και αυτο που δειχνει δεν ειναι τιμητικο γι αυτον.
Πόσο έπρεπε να περιμένει? 7? 20? Το πρόβλημα είναι θέμα αριθμών ή πράξεων? Ας μην τον χώριζε για "χαζούς λόγους". Αφού αυτός ήξερε ότι ήταν χαζοί οι λόγοι ας μην πήγενε στο μπουρδέλο. Τώρα να κάτσουν να το συζητήσουν σαν ενήλικες.
Σε διαφορετική περίπτωση και αν το άτομο στο οποίο αναφέρεται η εξομολογούμενη, δεν είχε επιλέξει να επισκεφτεί πορνείο για να εκτονωθεί, Θα έλεγα πως κάποιο απωθημένο θα του έχει δημιουργηθεί στα 5 αυτά χρόνια, για να ενεργήσει έτσι. Στην προκειμένη νομίζω πως κατέστησα σαφές, ότι αν ήμουν στη θέση της, δεν θα έτρεφα κανέναν απολύτως σεβασμό και καμία εκτίμηση γι' αυτόν τον άνθρωπο.
Scroll to top icon