ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
7.9.2016 | 16:27

Νισαφι πια!!!!

κανω καθημερινα 15χιλιαδες πραγματα ξυπναω το πρωι παω στη σχολη καθε μερα μετα το μεσημερι μαγειρευω καθαριζω το σπιτι πλενω σιδερωνω διαβαζω προσπαθω τουλαχιστον ξεκλεβω χρονο για τον εαυτο μ αλλα εχει φτασει πια 1 το ξημερωμα κ συνεχιζω! πρεπει και να κατσω στο αγορι μ γτ αλλιως εχει γκρινια κ πραγματικα δεν χαιρομαι τπτ απο τη ζωη μ γτ κ εκεινη τη στιγμη το μονο π εχω να σκεφτομαι ειναι τι θα μαγειρεψω αυριο κ πως θα τον ντανεψω. και δεν φτανει που κανω οοοοοολα αυτα που για 21 χρονων κοπελα δεν θα τα ελεγα κ λιγα ...δν εχω καμια μα καμια υποστηριξη ουτε απο οικογενεια ουτε απο αυτον...εγω ειμαι παντα η λαθος οτι κ να γινει! εγω παντα ειμαι γλωσσου γτ λεω τα πραγματα ετσι οπως ειναι ή γιατι θα πω φτανει εχω κουραστει κ εκει πανω θα γυρισουν να πουν μα καλα γτ κουραστηκες??? τι εκανες κ κουραστηκες?? κ σιγα αυτο δεν ειναι τπτ οοοτι μα οτι κ να πω!!! προσπαθω να ειμαι με ολους ενταξει κ παλι κανενας ευχαριστημενος κ παλι καμια κουβεντα καλη! ουτε ενα μπραβο!!! εγω ολα λαθος!!! κ εκτος απο ολα αυτα ειμαι κ βαρος γτ τους στοιχιζω 200 ευρω το μηνα και τα σπαταλαω κιολας δηλαδη θα παρω και κατι να φαω ή ενα νερο να πιω κ ειναι σπαταλη ολα αυτα!!!! ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ!!!!!!
2
 
 
 
 
σχόλια
Γιατί το κάνεις αυτό στον εαυτό ρε κοπέλα μου? Νομίζεςι θα είσαι ξανά 21? Σταμάτα να νταντεύεις και να μαγειρεύεις και να πλενεις και να σιδερωνεις στον φίλο σου. Ποτέ δεν μπόρεσα να καταλάβω γιατί κάποιες κοπέλες ενώ σπουδάζουν κάνουν τη ζωή μιας παντρεμένης. Απ'την άλλη, εγώ θα σου έλεγα για να κερδίζεις χρόνο σταμάτα να μαγειρεύεις και ξεκίνα να τρώς στη λέσχη της σχολής. Γλιτώνεις αρκετό χρόνο και είναι και πιο οικονομικό. Συγκεντρώσου στη σχολή σου, βρες ένα χόμπυ και διασκέδασε με την παρέα σου. Γενικότερα τα φοιτητικά χρόνια είναι η περίοδος για να γνωρίσεις τον εαυτό σου και όχι να νταντεύεις τον οποιόδήποτε.
Scroll to top icon