ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
7.9.2016 | 16:35

Χωρισα

Χθες χωρισα.Τον χωρισα εγω,ειμασταν 3μιση χρονια μαζι,μεσα σε αυτα τα χρονια ειχα και ειχε ανεχτει πολλα.Εκανα τα παντα για να κατησει αυτη η σχεση.Για καποιο λογω νιωθω ανακουφισ.,Δεν ξερω ομως για ποσο θα νιωθω,εγω παντα στεναχωριομουν και με ενα απλο τσακωμο και αντεχω αυτον τον χωρισμο?
4
 
 
 
 
σχόλια
Τώρα είσαι στη φάση της ανακούφισης γιατί ξεφορτώθηκες ένα ''βάρος'' από πάνω σου, δηλαδή τα προβλήματα της σχέσης. Όσο περνά ο καιρός, μπορεί και να περάσεις το στάδιο της νοσταλγίας, όταν θα αμβλύνεται η ένταση από τα προβλήματα που είχατε. Αν περάσεις ανώδυνα το στάδιο της νοσταλγίας, θα μπορέσεις να συνεχίσεις καλύτερα.
Αν ο χωρισμός είναι πραγματικά με σοβαρό λόγο και όχι απλά επειδή κουράστηκες μέσα στη σχέση, Ναι θα τον αντέξεις σε διαφορετική περίπτωση μόλις ξεκουραστεί το μυαλό σου θα θες να γυρίσεις πίσω και να ξαναπροσπαθήσετε.
Scroll to top icon