ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
8.9.2016 | 23:39

πρφφ

Κάνω σεχ 1 με 2 φορες τον μήνα με τον άντρα μου, είμαστε και οι δυο άνεργοι για αρκετό διάστημα αλλα δεν νομιζω να φταίει αυτό γιατι ουτε παλαιότερα το κάναμε συχνα,υπάρχουν κάποια προβλήματα στην σχέση μας όπως και σε όλα τα ζευγάρια άλλα δεν ξέρω τι μπορει να φταίει, παντως νιώθω ένα κενό μέσα μου, είμαστε πολλα χρονια μαζί ήταν ο πρώτος μου και δεν έχω κάποιες εμπειρίες, δεν ξέρω μπορει να φτεω και έγω επιδεί δεν του δείχνω επιθυμεία για σεχ και ξενερώνει, άλλα η αλήθεια ειναι ότι δεν έχω καθόλου διάθεση.
3
 
 
 
 
σχόλια
Ηταν στραβο το κλιμα,τοφαγε και ο γαιδαρος.......Τελικα δεν το ειχατε και τοσο ταιριαξει στο σεξ,κατι που για μενα δενει το ζευγαρι,τωρα ηρθανκαι τα προβληματα και η ρουτινα,πως να προχωρησει το πραγμα.Ενας γαμος οσο και αν ακουγεται καπως δεν πρεπει να γινεται με τον πρωτο/η της ζωης μας.Ερχεται η στιγμη που η ελλειψη εμπειριων μας προβληματιζει και δημιουργειτε αυτο το κενο.Πιθανον αν υπηρχε ενας μαγικος τροπος θα ηθελες να ζησεις καποια πργματα,να φυγουν καποιες αποριες και μετα με πιο ξεκαθαρη ματια να επιλεξεις το δρομο τησ ζωης σου.Καπου αμφιταλαντευεσαι και ειλικρινα αν υπηρχε τροπος θα ηθελα να το συζητησω μαζι σας.Λεω να βαλω μια αναζητηση στο σε ειδα και τα λεμε μεσω μαιηλ
Ρε πας καλά;; θες να χωθείς στο ζευγάρι; Αυτοί έχουν τα προβλήματά τους και θα πρέπει να τα λύσουν, εσύ τί ανακατεύεσαι; Και μάλιστα τόσο απροκάλυπτα;Αλλά βέβαια, βρήκες τη γυναίκα που είναι σε ευάλωτη κατάσταση και λες σίγουρα θα μου κάτσει αυτή χωρίς να προσπαθήσω και ιδιαίτερα. Ντροπή σου!Κι εσύ κοπελιά, αν θες να είσαι με τον άντρα σου, έχει καλώς. Κάνε την υπέρβασή σου και προσπάθησε λίγο παραπάνω.Αν δεν τον θες, να χωρίσετε να ησυχάσετε κι οι δύο. Καταλαβαίνω ότι είναι πολύ δύσκολο τώρα που και οι δύο είστε άνεργοι κι είναι πρόβλημα καθώς ο ψυχολογικός παράγοντας παίζει ρόλο, αλλά κι από την άλλη το πάθος είναι πάθος και δε γνωρίζει όρια. Σκέψου τί θες και πάρε μια απόφαση.
Φίλτατε ο "μαγικός τρόπος" που προτείνετε μου φέρνει εμετούλη. Της κυρίας δεν της φταίει η έλλειψη εμπειριών που τόσο απλόχερα προτίθεστε να της προσφέρετε, της φταίνε προβλήματα απτά, που έχει όλος ο κόσμος και σίγουρα δεν είναι λύση να νταραβεριστεί με έναν άγνωστο.Χρειάζεται λίγη φαντασία, αρκετή θέληση και δουλίτσα να αλλάξει τη διάθεσή της. Ας βρει τι την "ανεβάζει" κι ας προσπαθήσει να το μεταδώσει και στο σύζυγο. Τα προβλήματα πάντα υπάρχουν και σημασία έχει να τα λύνουμε χωρίς πολλές παράπλευρες απώλειες.Κι εσείς Μεγάλε Μπλε αποφύγετε, για το καλό όλων, να δίνετε τέτοιες "πολύτιμες" συμβουλές σε σοβαρές εξομολογήσεις.
Scroll to top icon