ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
10.9.2016 | 16:08

Στοχος ειναι τα λεφτα

Αλήθεια δε θα ξανακρινω καμία συμπεριφορά να σας πω γιατί; Γιατι ολα ειναι ανθρωπινα! Ολα γινονται για καποιο λογο. Πάντα έκρινα ασχημα τις κοπελες που κοιτανε μονο τα λεφτα και εγω που παω με το σταυρο στο χερι τι καταλαβα; Πόσες φορές έδωσα αξία, καρδιά αισθήματα τα πάντα και πήρα πόνο; Η τελευταία μου απογοητευση ηρθε οταν ειδα κάποιον που ερωτευτηκα τρελα, με αλλη. Του τα εδωσα ολα και ελεγε δε θελει σχεση. Δεν τον πιεσα ποτέ, ημουν κουλ, εδωσα τρυφερότητα, εδωσα υποτίθεται το καλύτερο σεξ της ζωης του και τι πηρα; Τιποτα εξαφανίστηκε σαν να μην εγινε ποτε τπτ! Και τωρα εκανε σχεση κανονικη. Με αλλη! Ξαφνικα βρηκε μια που του ταιριαζε περισσοτερο. Με μια πιο ασχημη απο μενα αλλα με πιο τουπε και πιο "κοριτσι για σπιτι". Ε Μας λενε οι αντρες καργιες και αναισθητες. Ε λοιπόν θα γινω μια τετοια! Και θα κοιταω και εγω μονο τα λεφτα...αισθήματα! Να περναω τουλάχιστον καλά και να με παρηγορεί στο χωρισμο ενα ζευγαρι μποτες που θα μου ειχε παρει ο πρωην, παρα ενα κιλο παγωτο που θα το παρω ολα σε κιλα! Οχι που.ολο το αιζω ανωτερη και δε δεχομαι ουτε κερασμα, ουτε δωρα ! Αι σιχτηρ πια!
1
 
 
 
 
σχόλια
Κοίτα να δεις κοπέλα μου, αν είναι επειδή ένας τύπος σε απέρριψε να θέλεις να γίνεις επιχρυσωμένη κοινή επί χρήμασι εκδιδόμενη όπως αυτές που κατακρίνεις, είναι δικαίωμά σου. Από την άλλη πλευρά, οι γυναίκες έχετε ένα κακό: θεωρείτε (οι περισσότερες) ότι ένας άντρας είναι υποχρεωμένος να είναι μαζί σας εφόσον κάτι προέκυψε, δεν αποδέχεσθε εύκολα την απόρριψη για κάποια άλλη. Αντιθέτως, θεωρείτε ότι έχετε το απεριόριστο δικαίωμα να απορρίπτετε συλλήβδην και δεν τρέχει και τίποτε. Σε απέρριψε, όπως και εσύ θα έχεις απορρίψει πάμπολλους. Προχωράς παρακάτω, όλα είναι μέσα στο παιχνίδι.
Scroll to top icon