ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
13.9.2016 | 10:55

Χωρίς τίτλο..

Όλοι έχουμε ανάγκη έναν άνθρωπο δικό μας..προσέξτε. .δικό μας δλδ να τον αγαπάμε να μας αγαπάει κ να στηρίζουμε ο ένας τον άλλο σε όλα κ να χαιρόμαστε με τη χαρά τ! ΛοιπόΝ για κάποιον αυτός ο άνθρωπος μπορεί να ναι η μάνα τ ο πατέρας τ ο αδερφός τ η σχέση τ μια κολλητή φίλη..Έτσι δεν είναι? ? Ε εγώ δεν έχω δεν έχω κανέναΝ απ όλα αυτά. .με τους γονείς κ τον αδερφο δεν υπήρχε ποτέ καλή επικοινωνία σχέση δεν έχω καθώς χώρισα πρόσφατα. .Όσο για την κολλητή? Ούτε καν...κ έτσι ο.τι μ συμβαίνει στη ζωή μ τον τελευταίο καιρό το περνάω ολομόναχη. Ολομόναχη όμως.. έκανα λάθος κ βασίστηκα στη σχέση μ π τελείωσε άδοξα ενώ έδειχνε ότι είχε πολύ περισσοτερη αλήθεια μέσα της.. δεν είναι ζωή αυτή να τα περνάω όλα μόνη. .Θέλω ανθρώπους δίπλα έστω κ έναν! Θέλω αγάπη. ...Μόνο αυτό. .. Καλή σας μέρα. ..
6
 
 
 
 
σχόλια
Δε φταις εσύ που δεν τον κράτησες!!!Δεν μπορείς να κρατήσεις κάποιον που έχει αποφασίσει να φύγει.....Να ξέρεις ότι υπάρχει κάποιος άνθρωπος ο οποίος θα σε στηρίξει σε καποια δυσκολη στιγμή είναι πολυ σημαντικό και δυστυχώς δεν το έχουμε όλοι..Πιστεύω ότι θα βρεις ανθρώπους στους οποίους μπορείς να βασιστείς (όχι να κρεμασθείς από πάνω τους εννοείται..κάθε άνθρωπος πρέπει πρώτα να στηρίζεται στις δικές του δυνάμεις και μετά στους άλλους) απλά γιατί δεν προσπαθείς λίγο παραπάνω με την οικογένεια σου...με τη μαμά σου ίσως λίγο πιο εύκολο..
Το θέμα είναι γιατί αποφάσισε να φύγει. .κάτι δεν έκανα καλά. .ήταν πολύ ερωτευμένος όπως έλεγε. . Με τη μαμά μ έχω προσπαθήσει πολύ να έχουμε μια μέτρια σχέση χωρίς όμως καλή επικοινωνία. .κοινώς δεΝ μπορεί να με καταλάβει επειδή έχει αλλά βιώματα άλλο σκεπτικό είναι πολυ διαφορετικοτερη από μένα. Αυτά. :(
Δηλαδή δεν ξέρεις το λόγο...ό,τι χειρότερο...Υπάρχει περίπτωση να προσπαθήσεις να του μιλήσεις γι αυτό τουλάχιστον να μάθεις το γιατί...δεν ξέρω αν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί δεν ξέρω ακριβώς σε τι κατάσταση βρίσκεσαι απλά θα σου πω ότι τα πράγματα αλλάζουν κι ότι βρίσκεσαι σ αυτή την κατάσταση τώρα δε σημαίνει ότι θα βρίσκεσαι για πάντα...Να είσαι αισιόδοξη όσο μπορείς και μην το βάζεις κάτω..
Έχετε δίκιο απόλυτο σε αυτά π λέτε κ η λογική μ μου λέει το ίδιο πλέον.. όμως ο άνθρωπος π είχα βασιστεί (λάθος βέβαια π βασιστηκα) φαινόταν τόσο καλός κ αληθινός κ αυτό είχαμε ένιωθα ότι ήταν πολύ πολύ αληθινό.έκανα λάθη όμως έκανε κ αυτος σίγουρα αλλά νιώθω ότι εγώ φταίω π δεν τον κράτησα. Κ τώρα τπτ δεν είναι το ίδιο. Έχουν περάσει κάτι μήνες κ εγώ δεν μπορώ ακόμα να τον ξεχάσω κ δεν μπορώ Ν χαρω τπτ από αυτή τη ζωή. . Ξεκίνησα κ χόμπι κ όλα κ παλεύω Ν διορθώσω τα λάθη μ κ να εξελιχτω σαν άνθρωποΣ αλλά σκέφτομαι πως θα ήταν η ζωή μ μ αυτό τον άνθρωπο κ γίνομαι ερειπιο.
Σίγουρα είναι ωραία να περιστοιχιζόμαστε από ανθρώπους που μας αγαπούν, αλλά ουσιαστικά αν το σκεφτεί κανείς ο καθένας από μας πορεύεται μόνος του στη ζωή. Και είναι πολύ έντονο το αίσθημα ικανοποίησης όταν ξέρεις ότι η ζωή σου είναι αποτέλεσμα αποκλειστικά των δικών σου επιλογών. Βασισού στις δυναμεις σου, στις επιλογές σου, κάνε λάθη, επέλεξε ξανά. Οι "άνθρωποι σου" θα βρεθούν στη ζωή σου κάποια στιγμή σίγουρα, όχι επειδή τους χρειάζεσαι αλλά επειδή θα τους έχεις επιλέξει.
Με στενοχώρησε πολύ η εξομολόγησή σου. Πάντως, πιστεύω ότι ποτέ δεν είναι αργά να κάνεις φίλους. Να γνωριστείς με κόσμο από κάποιο χόμπυ π.χ. Και να μην ξανακάνεις αυτό το λάθος... Μην βασίζεις την ζωή σου σε έναν άνθρωπο! Ούτε να αφήνεις να την ορίσει. Έχεις δική σου προσωπικότητα, δικά σου θέλω και πρέπει πρώτιστα να τα έχεις καλά με τον εαυτό σου.
Scroll to top icon