ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
15.9.2016 | 13:47

Ποίηση με χαμηλή πίεση

Κάποιος έγραψε αυτό που ετοιμαζόμουν να γράψω και εγώ. Κακή δακρύβρεχτη ποίηση και μαρτυρικές εξομολογήσεις "μελο"μένες, πνιγμένες σα μπισκότο που λιώνει μέσα σε ένα νερωμένο αφέψημα αυτολύπησης και αυτοδικαίωσης. Άσε, ρώτα και αυτούς που σε ανέχτηκαν αν σε δικαιώνουν.
4
 
 
 
 
σχόλια
Πολύ αυστηρός είσαι βρε αδερφέ, κι όσο δίκιο κι αν έχεις χάνεται σαν φερρέρο ροσέ που λιώνει μέσα σε ένα σαμπανιζέ αφέψημα υπεροψίας και ετεροπροσδιορισμού.Καλά, πλάκα κάνω, αυτό το "μπισκότο που λιώνει μέσα σε ένα νερωμένο αφέψημα αυτολύπησης και αυτοδικαίωσης" το βρήκα πολύ εύστοχο.
Άμα δε σου αρέσουν, μην τις διαβάζεις αυτές τις εξομολογήσεις. Ήταν τόσο απλό τελικά!!(Εκτός αν κάποιος θέλει να σε τιμωρήσει και σε αναγκάζει να τις διαβάσεις κρατώντας ένα πιστόλι στον κρόταφό σου)
Ναι μεν θεωρητικά σωστό αυτό με το πιστόλι στον κρόταφο...αλλά το επιχείρημα αυτό τελικά μπάζει επειδή ο κουρνιαχτός που σηκώνεται από τα ποδοβολητά των πληγωμένων εραστών του φεγγαρόφωτος υπερκαλύπτει με την παραγωγικότητά του οποιαδήποτε τυχόν ουσιώδη πληροφορία ή μοίρασμα κυκλοφορεί στο δίκτυο. Μέσα στην χωματερή των σκουπιδιών είναι πιο δύσκολο (έως πλέον αδύνατο) να ξεχωρίσεις την διαμαντόπετρα.
Κλαπ κλαπ κλαπΔεν είστε διαμάντι. Ούτε αστέρι. Είστε ένας ήλιος, που σε πείσμα όλων λάμπει και ζεσταίνει και τις πιο κρύες καρδιές. Είστε το χαμόγελο που φωτίζει το πρόσωπο του ερωτευμένου.Τα λόγια σας δροσερά, σα δροσοσταλίδα που απαλά χαϊδεύει τα πέταλα των λουλουδιών καθώς αργοκυλάει και πέφτει για να νοτίσει το διψασμένο χώμα.
Scroll to top icon