ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
15.9.2016 | 13:37

βρισκομαι

Στο ρεθυμνο κ η σχολη μου ξεκινα στις 22. Μεχρι τοτε εγω θα ειμαι μονη μου σε ενα μερος το οποιο δεν με εχει ενθουσιασει καθολου και με γνωστους 0.. Μου λειπουν οι φιλες μου,το σπιτι μου και καλα καλα ακομα δεν εχω "φυγει". Δεν εχω ιδεα τι θα κανω μεχρι τις 22 πραγματικα,δε λεω μαρεσει να περναω χρονο μονη μου αλλα οχι κι ετσι. Σκατα ολα σκατα.
2
 
 
 
 
σχόλια
Απο ποιο μερος εισαι κοπελια, αν επιτρεπεται;;;Παντως, μη σκας. Ολοι οσοι πηγαμε στο μερος οπου σπουδασαμε καποιες μερες νωριτερα για να εγκατασταθουμε και να το συνηθισουμε, βιωσαμε αυτο που περιγραφεις. Θα το ξεχασεις την 1η βδομαδα που θα μπεις στη σχολη σου, οποτε κανε υπομονη και (οπως συνηθιζουμε να λεμε) 'τα καλυτερα ερχονται' ;)))
Σπούδασα στο Ρέθυμνο κι έχω περάσει ακριβώς την ίδια φάση. Μία εβδομάδα έμεινε, κουράγιο!Λοιπόν, κάντε βόλτες στην παλιά πόλη, που όπως θα έχετε ήδη διαπιστώσει είναι υπέροχη. Πηγαίνετε στην παραλία για μπανάκι, θα νιώσετε ότι βρίσκεστε ακόμη σε διακοπές. Αρχίστε γυμναστήριο. Υπάρχει το Physical, με την πιο δυνατή και φευγάτη γυμνάστρια, την Κατερίνα. Αν πάτε, θα με θυμηθείτε.Δοκιμάστε τοπικά προϊόντα, όπως τα φιστίκια με το κέλυφος, τα κρίθινα στρογγυλά παξιμάδια(όχι τις κουλούρες, αυτά με τις τρύπες στη μέση), τη φημισμένη γνήσια γραβιέρα, και τοοόσα άλλα. Μια φορά την εβδομάδα μπορείτε να επισκευτείτε την ενδιαφέρουσα λαϊκή αγορά, στο κεντρικό πάρκινγκ, απέναντι στο ναό των 4 Μαρτύρων.Πάρτε το Κτελ και πεταχτείτε μέχρι τη λίμνη Κουρνά, πανέμορφη. Περπατήστε στον περιφερειακό δρόμο γύρω από τo κάστρο της Fortezza την ώρα που δύει ο ήλιος κι αν περισσεύει κάνα φράγκο, φάτε στο Λυχνάρι και ζητήστε οπωσδήποτε το κόκκινο γλυκό κρασί παραγωγής τους. Αν βρείτε τον Κώστα -τον ιδιοκτήτη- πειράξτε τον, είναι τρελάρας και μεγάλη μορφή.Πάντως, μην περιμένετε να αρχίσουν τα μαθήματα. Πηγαίνετε στο Πανεπιστήμιο -έχει φανταστική βιβλιοθήκη- ανακαλύψτε τις αίθουσες και τα αμφιθέατρα και, σίγουρα, θα πέσετε πάνω σε κάποιον που βρίσκεται στη θέση σας. Καλές σπουδές. Με αφορμή την εξομολόγησή σας γέμισα αναμνήσεις και σας ευχαριστώ γι' αυτό. Μην ανησυχείτε. Εγώ την κολλητή μου τη γνώρισα ήδη από την πρώτη μέρα. Όλα θα πάνε καλά και τα χρόνια αυτά θα σας μείνουν αξέχαστα. Προσοχή στις κραιπάλες... έχει ωραία νυχτερινή ζωή το Ρέθυμνο.
Scroll to top icon