ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
15.9.2016 | 22:12

Λαθος ερωτικη ελξη

Το κυριως θεμα και γι αυτο που εχω καψει εγκεφαλικα κυτταρα για να βρω απαντηση ειναι η ερωτικη ελξη που νιωθω για τον 1ο μου ξαδερφο. Ολα ξεκινησαν πριν 6 χρονια (οντας 16) ειχα παει σπιτι του ξαδερφου μου ο οποιος ειχε ερθει απ το εξωτερικο και τελειως ακυρα καταληξαμε το βραδυ να κανουμε κατι. Η επομενη μερα ηταν ντροπιαστικη και για τους 2, ουτε και φανταζομασταν ποτε οτι εμεις οι δυο θα καναμε κατι, ειμασταν παντα σαν αδερφια, οποτε συμφωνησαμε οτι ηταν μαλακια και το ξεχασαμε. Τοτε το σκεφτομουν πολυ και με πειραζε που ειχα εκτεθει ετσι αλλα με τα χρονια το δικαιολογησα στο μυαλο μου ως σεξουαλικη περιεργεια της ηλικιας. Φτανοντας στο χθες, οπου μετα απο μηνες ξαναειδα τον ξαδερφο μου και συνεχιζοντας τοσα χρονια να εχουμε ομαλες σχεσεις μεταξυ μας, ετυχε να τον δω στο σπιτι να με γδυνει με τα ματια. Παλι το δικαιολογησα ,μεχρι που το βραδυ επιβεβαιωθηκα οτι με ηθελε γτ στριφογυρνουσε στο κρεβατι και προσπαθουσε να προσπαθουσε να με "πειραξει", αλλα εκανα οτι κοιμομουν με κομμενη την ανασα. Η μαλακια ειναι οτι εχουν περασει τοσα χρονια, η ιστορια επαναλαμβανεται, η σωματικη ελξη δυστυχως υπαρχει και δεν ξερω τι να κανω για να μπορεσω την επομενη φορα να τον αντιμετωπισω οπως πρεπει. Ειμαι σιγουρη οτι ολα ειναι παιχνιδια του μυαλου αλλα ειναι τοσο δυσκολο να βγεις απ αυτο το τρυπακι! Και δεν μπορω να καταλαβω πως δυο ξαδερφια που εχουν μεγαλωσει μαζι, νιωθουν ερωτικη ελξη ο ενας για τον αλλον!
8
 
 
 
 
σχόλια
Δύσκολη περίπτωση και αυτό είναι προφανές!!! Προσπάθησε όμως να το αποφύγεις και εσύ και αυτός. Ο έρωτας είναι τυφλός και η φυσική έλξη δεν κοιτάει νόμους. Δυστυχώς όμως ζείτε σε μια έστω και θεωρητικά πολιτισμένη κοινωνία, η οποία βασίζεται σε κάποιες ηθικές αρχές και κοινές αξίες. Μη δυσκολεύεις τη ζωή σου.
Ειλικρινά, ενώ είμαι ήπιος άνθρωπος γενικώς στις αντιδράσεις μου, κάτι τέτοιες εξομολογήσεις με εξοργίζουν: τιθασεύστε το μυαλό σας και αφήστε τα πασπατέματα και τα τοιαύτα. Αν στην πέσει ένας στο μπαρ, πιθανότατα θα του βγάλεις το λάδι για να μη σε πει πουτ@ν@. Τώρα που κωλοτρίβεται ο ξάδερφός σου και εσύ μαζί του, δεν τρέχει μία. Μα καλά, στέρεψε ο κόσμος από άντρες και γυναίκες γύρω σας;
Την διαφορά ανθρώπου-ζώου την γνωρίζεις? Μια απο τις βασικές λοιπον ειναι οτι ο ανθρωπος μπορεί να ελέγχει τέτοιου είδους ορμές...( τουλάχιστο στην θεωρία)... Και Σορυ που θα στο πω αλλα οταν οι γονείς σας ειναι αδέρφια τέτοια έλξη δεν δικαιολογείται είστε σχεδόν σαν αδέρφια και εσείς ..
Scroll to top icon