ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
16.9.2016 | 19:04

Σκοτεινοί συγκάτοικοι

Στη βεράντα μου ζουν δυο νυχτερίδες. Πέρσι ήταν μία. Φέτος μετακόμισε και μια άλλη, δεν ξέρω αν γνωρίζονταν από πριν. Καμιά φορά τις φαντάζομαι να επιστρέφουν από τη βραδυνή τους πτήση και να μπαίνουν από τη μπαλκονόπορτα για να παρακολουθήσουμε μαζί ταινίες. Εγώ στον καναπέ κι εκείνες να κρέμονται απ'το φωτιστικό ας πούμε.'Ενα απόγευμα ήρθε ψυκτικός να κάνει συντήρηση στον κλιματισμό. Κατά το σούρουπο ήταν ο άνθρωπος στην εξωτερική μονάδα και τις είδε που εξόρμησαν για την καθιερωμένη βόλτα για τροφή. Σταυροκοπήθηκε και μου είπε να τις διώξω, γιατί είναι πλάσματα του διαβόλου.Εγώ όμως... εγώ τις έχω αγαπήσει.Bat Lady (the)
4
 
 
 
 
σχόλια
Δηλαδή συγγνώμη, τι καλύτερο έχει η γάτα ή ο σκύλος, που θα πρέπει να τον βγάζεις και βόλτα. Σαν τις νυχτερίδες δεν έχει...άντε και του χρόνου να μαζευτεί ολόκληρη η νυχτεριδοοικογένεια!!! :)
Scroll to top icon