ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
18.9.2016 | 14:21

"Υπαρχουν πιο εντυπωσιακες κοπελες απο σενα..."

Να σου λεει "Σ αγαπάω, σε νοιαζομαι, ειμαι ερωτευμενος μαζι σου" και στο καπακι να σου πεταει "εχεις ομως και καποια αρνητικά...Οπως ας πουμε επικεντρωνεσαι σε θεματα που δεν θα το εκαναν ατομα της ηλικιας μας, δεν μου αρεσει η σταση σου γιατι δειχνει ανασφάλεια, εκει εξω υπαρχουν και πολυ πιο εντυπωσιακες κοπελες απο εσενα και σε στυλ και σε σωματοτυπο και σε ολα".Το ξερω οτι δεν ειμαι τελεια. Κανεις δεν ειναι τελειος και η ομορφια θεωρω οτι ειναι υποκειμενική. Οταν ομως βλεπεις οτι η αλλη δεν σε καλυπτει, δεν ειναι εν τελει αυτο που ψαχνεις και βλεπεις μονο τα αρνητικα σε εκεινη, να εχεις τα κοτσια φιλε μου να φυγεις και να μην την γεμιζεις με ψέμματα μονο και μονο γιατι δεν αντεχεις τη μοναξια. Τη λεξη "Σ'αγαπώ" την λεμε οταν οντως την εννοούμε, οχι απλα για να καλυψουμε τις δικες μας ανασφαλειες.
7
 
 
 
 
σχόλια
Κούνησέ του το μαντήλι.Πεσ του να παει στο στρατο των μοντελων που τον περιμένει . Δεν εισαι ανασφαλης. Χαμηλων τόνων είσαι και να παραμεινεις. Ετσι θα αποκαλυπτονται ευκολοτερα οι φελοι και θα κανεις ευκολα το ξεσκαρταρισμα.
Scroll to top icon