Να πώς είναι το Mad Max: Fury Road χωρίς καθόλου εφέ

Να πώς είναι το Mad Max: Fury Road χωρίς καθόλου εφέ Facebook Twitter
2

Το Mad Max: Fury Road ήταν ένα από τα πιο εντυπωσιακά σε εφέ φιλμ του 2015, αλλά  ένα βίντεο αποκαλύπτει πως ακόμη και χωρίς αυτά, θα μπορούσε να είναι μια πραγματικά καταιγιστική κινηματογραφική εμπειρία.

Ένας χρήστης του Youtube, συγκέντρωσε όλο το υλικό του making off και συνέθεσε ένα πραγματικά αξιόλογο κλιπ που αποκαλύπτει από διαφορετική και χωρίς επεξεργασία οπτική γωνία όλη τη δράση του φιλμ.

 Ιδού το Mad Max απαλλαγμένο από CGI:

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπεν Άφλεκ - Τζένιφερ Λόπεζ: Η έντονη ερωτική τους χημεία κατά τη διάρκεια της κοινής τους εμφάνισης

It's Viral / Μπεν Άφλεκ - Τζένιφερ Λόπεζ: Η έντονη ερωτική τους χημεία κατά τη διάρκεια της κοινής τους εμφάνισης

Κατά τη διάρκεια της πρώτης κοινής τους εμφάνισης μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου τους, το πρώην ζευγάρι φέρεται να μην «μπορούσαν να κρατήσουν τα χέρια τους μακριά ο ένας από τον άλλον».
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Ξεκίνησα να παρακολουθώ πιστεύοντας ότι θα δω ένα βαρετό φιλμάκι, μια μούφα, με την λογική "κοίτα πόσο ξενέρωτο είναι στην πραγματικότητα" !Άνετα η ταινία έβγαινε στους κινηματογράφους και χωρίς CGI και θα ήταν από τις θεαματικότερες που κυκλοφορούν !!!
Βλεποντας το βιντεο αυτο, την πραγματικοτητα χωρις εφε, οριακα πιστευω οτι ολοι οι θανατοι στο φιλμ, ηταν πραγματικοι!Εντυπωσιακοτατο και χωρις εφε!Οριακα πιο εντυπωσιακο γιατι πλεον ξερεις πως οτι βλεπεις ειναι αληθινο και το συναισθημα που σου μενει ειναι πιο δυνατο γιατι ξερεις πως οτι βλεπεις πραγματικα συνεβη..!