ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
19.9.2016 | 19:56

Οικονομικής φύσεως

Γεια χαρά. Διατηρώ δική μου επιχείρηση και για κάποιο λόγο δεν έχω τη δυνατότητα να δώσω απόδειξη στον πελάτη μου. Το πελατολόγιο μου είναι σταθερό για χρόνια καθώς μιλάμε για παροχή υπηρεσιών. Με δεδομένα τα όσα καλούμαι να πληρώσω στο κράτος και σύμφωνα με το λογιστή μου, αν δεν αυξήσω την τιμή δε βγαίνω. Προσπάθησα να μη το κάνω αλλά ειλικρινά δε γίνεται. Αισθάνομαι πολύ άσχημα που ενώ έχουν τόσα να πληρώσουν τους προσθέτω έξοδα.
2
 
 
 
 
σχόλια
Δεν υπάρχει Κράτος.. Θύματα όλοι είμαστε αν υπήρχε θα το σκεφομασταν από μόνοι μας χωρίς να μας το επιβάλλουν.. Σε καμία περίπτωση ότι λεφτά και αν έχουμε δώσει δεν απολαμβανουμε ούτε τα βασικά.. Κοροϊδια και αηδία..
Ξερεις κατι; σε πιστευω. Εχετε Τραγικα μεγαλα παγια εξοδα. Καποια στιγμη πρεπει να καταλαβουν οι επανω πως με αυτες τις κινησεις κανουν τον κοσμο να θελει να "κλεψει" η να υποστηριζει τους " κλεφτες" .Αν ημουν πελατης σου και μου εξηγουσες φυσικα και δεν θα ηθελα αποδειξη. Μακαρι να περασει η απαντηση μου. Σε τιμαει ο τροπος που σκεφτεσαι. Καλη δυναμη.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon