ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
20.9.2016 | 12:10

ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ;

1 χρόνο βρισκομουν με ενα παιδι κ τον ηθελα σαν τρελη, όμως η σχεση μας ηταν πολυ ελευθερη και επειδη δεν μου ειχε φερθει σταρατα του ειχα πει να μην με ξαναενοχλησει.. ολο το καλοκαιρι εψαχνε κάθε τροπο να βρεθουμε να μιλησουμε και εν τελει πεσαμε μουρη με μουρη(δεν ξερω αν ηταν τυχαιο), μιλησαμε και "τα βρήκαμε" φαινοταν αλλαγμένος κ τον πίστεψα οτι ειχε αναθεωρησει.. ομως ξαναεξαφανιστηκε για 2 βδομαδες και ετυχε να βγω με ενα παιδι που μαρεσε και ειναι πολυ ενδιαφερον τυπος.. ομως ξανα εμφανιστηκε το κολλημα και μου ειπε οτι θελει να το προσπαθησουμε για κατι πιο σοβαρο και δεν ξερω αν μπορω να τον εμπιστευτω αν κ τον θελω.. το clue ειναι οτι τους θελω κ τους δυο με διαφορετικο τροπο και ξερω οτι δεν μπορω να εχω κ την πιτα ολοκληρη και το σκυλο χορτατο......τι θα κανατε στη θεση μου;
3
 
 
 
 
σχόλια
Κι εγώ κάτι ανάλογο θα σου πρότεινα. Στον καινούριο που φαίνεται ενδιαφέρων και όσο για φέρεται καλά (είναι συνεπής, δεν εξαφανίζεται κλπ) θα έδινα προτεραιότητα. Τον άλλο θα τον άφηνα λίγο να χτυπιέται κι όταν δεν είχα κάτι καλύτερο να κάνω θα έβγαινα να περάσει ευχάριστα η ώρα. Ο πρώτος δεν έχει δώσει καλά δείγματα, οπότε αν μου ξανάλεγε να το προσπαθήσουμε κλπ δεν θα τον έπαιρνα πολύ στα σοβαρά και δεν θα σταματούσα να βλέπω τον δεύτερο. Ουσιαστικά, θα περίμενα να δω αν ο δεύτερος αξίζει τον κόπο για να αφήσω οριστικώς τον πρώτο.
Κατά τη γνώμη μου το "κόλλημα" έχει δείξει περί τίνος πρόκειται κατά το διάστημα που συναναστρέφεστε (πάνω από 1 χρόνο) το οποίο θεωρώ ότι είναι αρκετό για να καταλάβεις έναν άνθρωπο. Στη θέση σου δε θα ρίσκαρα να δοκιμάσω πιστεύοντας ότι ξαφνικά αυτό το άτομο άλλαξε μυαλά και θέλει κάτι σοβαρό.Δώσε μια ευκαιρία στο άλλο παιδί κι αν τελικά ταιριάξετε μπορεί να προκύψει κάτι όμορφο που θα σε απαλλάξει από τα φαντάσματα του παρελθόντος.
Βασικά πρέπει να καταλάβεις ότι αυτός για σχέση δεν κάνει.. σχέση δεν θα κανετε φυσιολογική με τίποτα. Τώρα αφού σου είναι κόλλημα αυτός και τον θες πήγαινε απλά μαζί του να το ευχαριστηθείς. Με τον άλλο βλέπεις πως θα πάει και όταν δεις ότι πάει καλά. Κάνεις ένα τελευταίο κρεβάτι με το κόλλημα και του λες τέρμα! Καθαρά αντρική τακτική.. αλλά αντρική άποψη ήθελες!
Scroll to top icon