ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
20.9.2016 | 13:09

Γιατί! !

Γιατί ρέ γαμωτο μ να μαι τόσο συναισθηματικη??Γιατί να μην μπορώ να δεχτώ ότι αυτός π μ αγαπούσε τρελά τώρα απλά του τελείωσε? ?Γιατί νιώθω ότι θέλω να πεθάνω ενώ ξέρω ότι είμαι δυνατή και σηκώνομαι σε κάθε χτύπημα κ συνεχίζω! !!? Γιατί κάποιοι άνθρωποι μπορούν να γίνονται τόσο σκληροί οι ίδιοι π πριν λίγο καιρό ήταν τόσο ζεστοί? ?πως μπορούν κ το κάνουν? ?Υπάρχουν δλδ 2 κατηγορίες? Αυτοί π σκληραινουν διαγραφούν τα πάντα κ πάνε παρακατω κ αυτοί που δεν μπορούν να διαχειριστουν τον πόνο τους κ συνεχίζουν Ν σκαλιζουν την πληγή τους?? Εγώ γιατί να είμαι στη δεύτερη αν είναι έτσι? ?? Γιατί ρέ φίλε? ????Γιατί? ?????Βοηθήστε γτ είμαι σε απελπιστική κατάσταση κ εχω ανάγκη από συμβουλές κ γνώμες. ..
2
 
 
 
 
σχόλια
Τα δάκρυα φέρνουν χαμόγελα όπως είχε πει κάποιος. .. το να ξεσπάς , να δείχνεις τα συναισθήματα σου, να απογοητεύσαί, να στεναχωριεσαι δείχνει ότι ζεις πραγματικά! !! Αλλιώς εάν είμαστε αναίσθητοι τι νόημα θα χε η ζωή? ? Εάν δεν περνούσαμε στιγμές λύπης πως θα εκτιμούσαμε τις στιγμές χαράς? ? Πως θα ζούσαμε? ? Οι συναισθηματικοι άνθρωποι μην γελιέστε ότι είναι οι πιο.αδύναμοι. .. όχι! ! Οι πιο δυνατοί είναι! Γιατί όταν στεγνώσουν τα δάκρυα από τα.μάτια. τους θα ναι καθαροί! Θα χουν καθαρή ψυχή κ.με ηρεμία θα προχωρήσουν παρακάτω. .. Οι άλλοι απλά κρύβουν τα αισθήματα τους κάτω από. Το χαλάκι. ... να κοιμούνται σε χειμερία νάρκη. .. αλλα πόσα πια θα χωρέσει αυτό χαλάκι από κάτω? ? Κάποια στιγμή θα σκάσει κ ενας χείμαρρος συναισθήματων κ ενα σωρό Γιατί ?? θα ξεσπάσουν κ στιγμες που δεν έχουν ξεκαθαρίσει ακόμα κ δεν θα ξέρουν πως να τα διαχειριστουν. ..
Ακριβώς τα ίδια ερωτήματα βασανίζουν και το δικό μου μυαλό. .. είμαι και γω στην ίδια κατηγορία με σένα. . Ενώ λέω κάθε φορά όχι θα προσπαθήσω να μην είμαι τόσο ευαισθητη ν αλλάξω να μην πληγώθω να μαι πιο ψυχρή , μα. Μην με αγγίξει αυτό αφού κ τον άλλον δεν τον πειραζει. .. αλλα ΔΕΝ ΓΊΝΕΤΑΙ ! Επηρεάζομαι κ γίνομαι χάλια. .. απογοήτευση κ με παορειβασία από κάτω. .. δεν ξέρω τι πρέπει να κάνουμε. . Πάντως κ τη άλλη κατηγορία την.πειραζει. . Δεν μπορεί να χεις. Περάσει τόσο. Όμορφα. Με.τον άλλον κ. Μάτα. Διαγραφεί όλα έτσι απλά. .. δεν μπορεί να μην έχω μείνει μέσα του ακόμα αναμνήσεις συναισθήματα. Απλά προσπαθεί να τα κρύψει καλά μέσα του κ αυτο είναι λάθος διότι εσύ το παιρνας τώρα αυτό κ ξεσπάς κ μετά θα σαι έτοιμη να προχωρήσεις παρακάτω. .. ενώ ο άλλος θα χει μέσα του πληγές ανοιχτές κ ας μην το δείχνει κ ας.το παίζει σκληρός. Εσύ που τολμάς να κλάψεις να στεναχωρηθεις ρισκάρεις! Ρισκάρεις να φανείς συναισθηματικη κ με το να αγοράς τον άλλον πάλι Ρισκάρεις! Ρισκάρεις μα. Μην αγαπηθείς αμοιβαία! Αλλά τι στο καλό εάν δεν ρισκάρουμε δεν θα καταλάβουμε ότι ζούμε! Ο ΧΕΙΡΌΤΕΡΟΣ ΕΧΘΡΌ ΜΑΣ ΕΊΝΑΙ Η ΣΥΝΉΘΕΙΑ! ! έχουμε ζήσει με ένα άτομο στιγμές , το.χουμε.βάλει στην. Καθημερινοτητα μας κ.μας φαίνεται τόσο δύσκολο να το χάσουμε. .. δεν.μπορούμε ν αναπνευσουμε να ζήσουμε. Αλλά δεν είναι έτσι. Είμαι η συνήθεια που μας κρατά αλυσοδεμενους εκεί με.όλα τα κόστη.
Scroll to top icon