ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.9.2016 | 00:05

διαφορα ηλικιας

ειμαι 28 και αυτη 19. κανουμε κατι εδω και κανα μηνα και περναμε πολυ καλα ωστοσο με προβληματιζει η διαφορα της ηλικιας μας και το οτι απο βδομαδα θα παει να μεινει σε αλλη πολη λογω σπουδων -εδωσε δευτερη φορα πανελληνιες-. Θελω να το επιδιωξω για σχεση αλλα σκεφτομαι και την αποσταση και την ηλικια γιατι θα μαστε σ εντελως διαφορετικες φασεις της ζωης, αυτη θα γνωριζει τα φοιτητικα χρονια και εγω φετος τελειωσα το μεταπτυχιακο και ψαχνω για δουλεια. Πειτε μου αποψεις, ευχαριστω!
4
 
 
 
 
σχόλια
Βρήκα πολύ γλυκιά την εξομολόγησή σου και ετοιμαζόμουν να γράψω ότι δεν είναι η διαφορά ηλικίας το θέμα αλλά η διαφορετική φάση, οι διαφορετικές ανάγκες που έχετε σε συνδυασμό με την επικείμενη απόσταση. Είδα όμως που γράφεις ότι θέλετε και οι δύο οπότε λέω να το προσπαθήσετε αρκεί να βρίσκεστε σε τακτά χρονικά διαστήματα γιατί είναι πολύ αρχή ακόμα και τώρα γνωρίζεστε και δένεστε σιγά σιγά.
όταν ημουν 19 είχα σχέση με καποιον που ηταν 31 για 2 χρονια,μεταξυ μας όλα οκ κανενα θεμα...ο περίγυρος όμως μας ζαλιζε.Οι δικοι του φιλοι εριχναν υπονοουμενα και οι δικοι μου λογω ηλικιας καφροι...Φυσικα δεν χωρισαμε γι αυτόν το λογο αλλα είναι ενοχλητικο.
Η κοπελα θα ξεκινησει την φοιτιτικη ζωη και θα θελει να εχει την ελευθερια της, να αποκτησει εμπειριες και να πηγαινει απο παρτυ σε παρτυ. Η ζωη της ξεκιναει τωρα και ακομα δεν ξερει καν τι θελει να κανει στην ζωη της. Εμπειριες στους αντρες δεν εχει οποτε θα εισαι μια απο αυτες. Θα γυρισει ενα ωραιο πρωι και θα σου πει νιωθω οτι με καταπιεζεις. Εχεις ορεξη να την κυνηγας απο πισω; Αμφιβαλω
Scroll to top icon