ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.9.2016 | 00:17

Θα ήθελα να μου λυσετε μια απορία

Γιατί οι μερικοί άντρες με τους οποίους συναναστρέφομαι (όχι ερωτικά) μου μιλάνε... πως να το πω; κάφρικα; σεξιστικά; χυδαία; Τις περισσότερες φορές πάντα με σεξουαλικά υπονοούμενα και καλά "πλάκιτσες". Ενώ την ίδια στιγμή με την άλλη κοπέλα της παρέας, θα την αγκαλιάσουν ή θα την φιλήσουν (στο μάγουλο και χωρίς να τρέχει κάτι ερωτικό μεταξύ τους) και γενικά θα είναι πολύ τρυφεροί με αυτές τις κοπέλες εκτός από μενα. Δεν ξέρω τι βγάζω προς τα έξω και έχουν αυτή την συμπεριφορά απέναντι μου. Δεν έχω προκλητικό ντύσιμο (το τονίζω) αλλά γενικά έχω ένα αρκετά μαζεμένο στυλ. Δεν είναι ότι θέλω να μου φέρονται έτσι όλοι οι άντρες δηλ. τρυφερές αγκαλιές και φιλιά απλά θέλω ένα σεβασμό γιατί με φέρνουν σε δύσκολη θέση όταν λένε τέτοιες φράσεις, άσχετα αν εγώ το παίζω άνετη.
4
 
 
 
 
σχόλια
Αν δε σε δούμε δεν μπορούμε να κρίνουμε. Μπορεί να μην ντύνεσαι πρόστυχα αλλά να βγάζεις κάτι πρόστυχο με το ύφος σου, το στυλ σου ή ακόμα και με το βλέμμα σου. Πάντως κάτι τους ξυπνάς (ίσως παθος μπορεί και κάτι άλλο) για να στο κάνουν αυτό και σίγουρα γουστάρουν από λίγο έως πολύ.
Scroll to top icon