ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
 
 
 
 
σχόλια
Όσο η παλιά καψούρα μένει δυνατή, όλες οι καινούριες θα συγκρίνονται μαζί της... Μόνο στο πέρασμα του καιρού καταλαγιάζουν τα συναισθήματα. Μετά κάποια στιγμή ξεχνιούνται κιόλας.
Εγώ και η γνωστή αλυσίδα καταστημάτων με τις απαίσιες διαφημίσεις και τις αντίστροφες μετρήσεις, αχαχαχα!(Όχι ακριβώς αγαπητή, πλάκωσε όμως δουλίτσα και άγχος δω πάνω! :-) )
ο έρωτας δεν περνάει με έρωτα εσύ μόνος σου προσπαθείς να ξεπεράσεις τον άλλο,να τον ξεχάσεις να τον βγάλεις από την ζωή σου οριστικά και όχι με πισωγυρίσματα. αν δεν τον έχεις ξεπεράσει και προχωρήσεις στον επόμενο το μόνο που θα καταφέρεις είναι να μπερδευτείς ακόμη περισσότερο και να κοροιδεύεις τον άνθρωπο που είστε μαζί και κυρίως τον εαυτό σου.και ο άλλος άνθρωπος δεν μας φταίει σε τίποτα και να σπαταλάει τον χρόνο του με κάποιον που τον έχει ως ανυικαταστάτη.
Scroll to top icon