ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.9.2016 | 18:02

Απίστευτο και ομως αληθινο.

Θα ήθελα να εξομολογηθώ κατι που και εγώ ο ίδιος δεν το πιστεύω ακόμα ότι έγινε. Η κοπέλα μου τις προάλλες σήκωσε χέρι πάνω μου. Χέρι και πόδι για την ακρίβεια. Ανακάλυψα ότι μου είχε πάρει κάποια χρήματα χωρίς να το ξέρω- ενώ τα είχα για να πληρώσω κάποιες υποχρεώσεις- και τα επένδυσε σε ρούχα. Γυρίζοντας στο σπίτι έγινε μεγάλος καυγάς. Όταν της ζήτησα να επιστρέψει τα ρούχα πίσω ή να μου επιστρέψει τα λεφτά, άρχισε να μου πετάει σακούλες στο κεφάλι. Της είπα πως δεν πάει καλά και τότε μου είπε πως θα δεις ποιος δεν πάει καλα. Κινήθηκε απειλιτικά εναντίον μου, άρχιζε να με χαστουκιζει και να με χτυπάει με τα πόδια. Εγώ προσπάθησα να αμυνθώ και σηκώθηκα και έφυγα. Και τώρα αναρωτιέμαι πως να την αντιμετωπίσω αυτήν την αντίδραση. Ήταν φυσιολογικό. Την αγαπάω μεν αλλά δεν ξέρω αν μπορώ να ανεχτώ ξανά την ίδια συμπεριφορά.
10
 
 
 
 
σχόλια
Αγαπάς-ξεαγαπάς, ΦΥΓΕ, ΧΘΕΣ!!!! Δεν υπάρχει τίποτα που να μπορείς να κάνεις, προέχει να προστατέψεις τον εαυτό σου και ο μόνος τρόπος είναι να απομακρυνθείς και να κόψεις επαφή. Αν ενδιαφέρεσαι, μπορείς (αφού φύγεις, ξαναλέω) να επικοινωνήσεις με τους γονείς της ή κάποια ΄στενή της φίλη αν τα πας καλά μαζί τους και να ρωτήσεις διακριτικά αν έχει ξαναγίνει κάτι τέτοιο γιατί μπορεί να είναι άρρωστη και να χρειάζεται άλλη αντιμετώπιση. Και κάπου εκεί θα τελειώσει ο ρόλος σου μια και καλή και ούτε χρειάζεται να ανακατευτείς περισσότερο γιατί θα βρεις τον μπελά σου.
Αδίκως συγχίζεστε. Αφενός γιατί δεν υπάρχει άντρας που να χαρακτηρίζει "επένδυση" την αγορά ρούχων από μια γυναίκα (και μάλιστα με χρήματά του, που ήταν υπολογισμένα να πληρώσει υποχρεώσεις) και αφετέρου δεν υπάρχει κανείς, που να νομίζει οτι αν επιστρέψει ρούχα σε κατάστημα θα πάρει πίσω τα λεφτά του.'Αρα τρολ, άρα όχι ξύλο.(Τουλάχιστον γι'αυτό το λόγο :Ρ)
Αυτο μου θυμισε μια γερμανοφωνη ταινια.. Δε θυμαμαι τιτλο.. Ο συζυγος, αστυνομικος η κατι τετοιο, τις ετρωγε κανονικα απο τη συζυγο.. Κανεις τον τιτλο?
Όπως φαίνεται, πρώτη φορά σου συνέβη κάτι τέτοιο με τη συγκεκριμένη, δεν αναφέρεις να είχες πρόβλημα στο παρελθόν. Θεωρώ πως είτε τρελάθηκε, είτε πουλάει τρέλα για να τη διώξεις, δε βρίσκω άλλη λογική εξήγηση αν μέχρι τώρα ήταν οκ μαζί σου.
Scroll to top icon