ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
23.9.2016 | 15:02

Έχω διαβάσει εδώ ανά καιρούς..

Διάφορα για τον σωματοτυπο αχλάδι. Λοιπόν και εγώ μια αχλάδω είμαι, που κόντεψε κάποτε να πέσει στην ανορεξία, για να ξεφορτωθεί τα μπούτια της. Είχα τρελό κόμπλεξ σας λέω...Μετράται θερμίδες, έτρεχα πάνω κάτω στο δωμάτιο μου, συγκρίνα τα πόδια μου με όλων των άλλων κοριτσιών, γενικά μια άρρωστη φάση. Τα μπούτια που λέτε λοιπόν, είναι θέμα αναλογιών. Θυμάμαι στο γυμνάσιο κιόλας που ήμουν τοσοδουλι και κοκαλιαρικο τα μπούτια πάντα ξεχώριζαν. Πάντα σε σχέση με το υπόλοιπο σώμα φαίνονταν ογκώδη και φαίνονται. Και ξέρετε τι? Αυτό είναι μια χαρά...Είναι ένα εντελώς γυναικείο χαρακτηριστικο που συνήθως συνοδεύεται από έναν "γενναιόδωρο" πωπό! Μπορεί σε πολλές από εσάς να μην αρέσει και να αισθάνεστε αχαρες, αλλά σίγουρα πολλοί το εκτιμούν, άρα οφείλεται να κάνετε και εσείς το ίδιο; ) Όπως είχε γράψει μια κοπελίτσα εδώ πριν καιρό είμαι και εγώ 52 κιλά μπούτι!Υγ. Μπούτια => θερμαστρα χεριών τα κρύα βραδιά του χειμωνα.
1
 
 
 
 
σχόλια
Θελουμε ο,τι δεν εχουμε ετσι?Παλια θα ελεγα μακαρι να ειχα το δικο σου σωμα!Εγω τι να πω που ειμαι το αντιθετο,σωματοτυπο μηλο και εχω μεγαλη πλατη μεγαλο στηθος ,παιρνω λιπος αμεσως στην κοιλιτσα και τα ποδια μου ειναι ψηλα και κοκκαλο οσα κιλα και αν παρω ας μην μιλησω για τον ποπο-πλάκα :P Σκιζομουν παλια στην γυμναστικη και τα βαρη στο γυμναστηριο μηνες για να "γεμισουν"και να νιωθω πιο θηλυκη και δεν κατεληξα πουθενα γι αυτο δεξου τον εαυτο σου οπως ειναι εισαι τελεια :)
Scroll to top icon