ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
24.9.2016 | 19:52

η αληθινή αγάπη

η ανιδιοτελης, ανευ όρων αγάπη, νικαει πάντα. Το πρόβλημα είναι η εγωιστικη αγάπη. Όταν το ένα άτομο βροντοφωναζει οτι αγαπά, ότι λατρεύει, ότι βρήκε την αδερφή ψυχή και το άλλο του μισο αλλά..... βάζει τους δικούς του όρους, απαιτεί από το σύντροφο του να προσαρμοστεί στους όρους κ τα δεδομένα που θετει. Αγαπάει δηλαδή με τον τρόπο που τον βολεύει και απαιτεί και από το άλλο άτομο να προσαρμοστεί για να μπορεσουν να μοιραστούν αγάπη. Αυτή η εγωιστικη αγάπη δε μπορεί να νικήσει και επόμενο είναι κάποια στιγμή η σχέση να αρχίσει να έχει προβλήματα και να διαλυθεί. Γιατί πως να αντέχεις να συμβιβαζεσαι, να υποβιβαζεις τον εαυτό σου και την αξιοπρέπεια σου με σκοπο να μοιραζεσαι αγαπη με το άτομο που λατρευεις; Η εγωιστικη αγάπη κάνει κάποια στιγμη τους ανθρώπους, και τους δύο στη σχέση, δυστυχισμενους .........και δε νικά ποτέ!!!!!
6
 
 
 
 
σχόλια
Θα μιλήσω με εμπορικούς όρους: η αγάπη είναι ''δοσοληψία'', μην απορήσουν οι υπερευαίσθητοι και ρομαντικοί, είναι μία αμφίπλευρη σχέση που δίνεις και παίρνεις. Δε σημαίνει ότι αγαπάω έναντι ανταλλάγματος, απλά δεν γίνεται να δίνει μόνον ο ένας και ο άλλος μόνο να παίρνει. Όσοι είναι μόνο στο ''παίρνω'', μάλλον μόνον το τομάρι τους αγαπάνε.
Αυτο ακριβως ρε φιλε.Ο λογος που τελειωσαν οι περισσοτερες σχεσεις.Ψυχολογικη καταπιεση.Ολοι μας αγαπαμε ελευθερα παιδια,η αγαπη ειναι αγνο συναισθημα πηγαζει απο μεσα μας και ειτε το νιωθεις ειτε οχι δεν υπαεχει ενδιαμεσο αλλιως κατι συμβαινει.Το "σαγαπαω πιο πολυ απ ολους μου χρωστας ανταποδωση και θα σε κανω να νιωθεις τυψεις"
Scroll to top icon