ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
24.9.2016 | 18:39

Θέλω την άποψή σας

Είμαστε μαζί 11 χρόνια... Αγαπιόμαστε πάρα πολύ, είναι ο καλύτερός μου φίλος κι εγώ αντίστοιχα η δική του. Ταιριάζουμε στην ιδιοσυγκρασία, στο ήθος, στις απόψεις, στα ενδιαφέροντα, περνάμε υπέροχα και δε θέλουμε να χάσουμε ο ένας τον άλλον. Ως εδώ καλά. Το πρόβλημά μου είναι πως δεν ταιριάζουμε σε επίπεδο συγκατοίκησης. Δε μένουμε μαζί, αλλά όσες φορές το κάνουμε βλέπω ότι δεν ταιριάζουμε σε πρακτικά ζητήματα (εγώ περισσότερο της τάξης-οκ, υστερική με την τάξη- εκείνος τελείως χύμα), και άλλα πολλά αντίστοιχα τέτοια που φαίνονται μόνο στην πρακτική της καθημερινότητας. Και στενοχωριέμαι γιατί αν προχωρήσουμε τη σχέση μας είναι σίγουρο πως θα σκοτωνόμαστε και θα χαλάσουμε την κατά τ' άλλα πολύ όμορφη σχέση μας. Και αναρωτιέμαι... Είναι αυτός λόγος να χωρίσει κανείς; Ή δεν έχει και τόση σημασία, και απλά αποφασίζεις ότι θα είναι ο σύντροφός σου επ' αόριστον, μέχρις ότου θελήσεις να κάνεις οικογένεια; Μέχρι στιγμής κανείς μας δεν καίγεται για κάτι τέτοιο.
4
 
 
 
 
σχόλια
Εάν υπάρχουν όλα τα άλλα, θέλω να πιστεύω ότι δε θα χωρίσετε όταν συγκατοικήσετε για το πού θα βάζετε τα άπλυτα, θα είναι πραγματικά απερίγραπτο.Πάντως, θα σου πω κάτι άλλο γενικότερα: δεκαπέντε και είκοσι χρόνια να έχετε σχέση χωρίς συγκατοίκηση, η συνύπαρξη για 6 μήνες μπορεί να αλλάξει την άποψή σας σε πολλά για τους δύο σας.
Εχει πολυ σημασια εμεις παντρεμενοι πλεον με παιδι & εχει γινει αιτια για καθημερινο τσακωμο. Ολα χυμα συνεχεια μαζευω τα ασημαζευτα οποτε ξεςπαει σε γκρινια νευρα κουραση εχω φτασει σε σημειο να μην θελω να γυρισω απο την δουλεια. Ασε το αλλο να πουμε στον ταδε να ερθει? Οχι ρε φιλε δεν βαζεις καν το ποτηρι στο νεροχυτη θελεις & παρεα ποτε θα ξεκουραστω οταν πεσω κατω; & στο τελος αυτο εγινε με φυσικοθεραπειες ειμαι για την μεση μου οποτε δεν εχω αλλη επιλογη ξεκουραζομαι. Βαλε τα ορια σου απο τωρα γιατι δεν περναει η ζωη με τσαπατσουλη ανθρωπο.
Scroll to top icon