ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
28.9.2016 | 16:49

Νεα δουλεια!!

Προχθες ξεκινησα μια δουλεια που πρωτη φορα κανω.. ειμαι σε ενα τηλεφωνικο κεντρο που συνεργαζεται με γνωστη εταιρεια τηλεπικοινωνιας.. κ ρε παιδια προσπαθουμε να τους πουλησουμε τα πακετα σε προσφορσ κ πολυ καλη τιμη αλλα δε μ καθεται κανεις .. τι να κανω δωστε καμια συμβουλη περι πωλησεων απο τηλεφωνο!! Πλιζ πρεπει να κανω 3-4 αιτησεις την μερα
4
 
 
 
 
σχόλια
Δύσκολα τα πράγματα. Αν ο άλλος δε θέλει να αγοράσει,δε θα αγοράσει. Βάλε και το ότι η πλειοψηφία δεν έχει την ίδια αγοραστική δύναμη και οπότε όλα γίνονται ακόμα πιο δύσκολα. Ο,τι και να λες αν ο άλλος είναι άνεργος η έχει οικονομικές δυσκολίες, δε θα σκεφτεί τις προσφορές.
Αχαχαχαχ τι μου θύμησες τώρα!!!Αυτή ήταν η πρώτη μου δουλειά πριν δύο χρόνια.... ήταν το μόνιμο άγχος μου να κάνω αιτήσεις... και στην αρχή είχαν περάσει 5ημέρες και δεν έκανα ούτε 1 μέχρι που μια μέρα άρχισα να κάνω κι εγώ... το θέμα είναι ότι τη μια φορά μπορεί να κάνεις 4 σε μια ημέρα και την άλλη 0.Απ ότι παρατήρησα πάντως το μυστικό της επιτυχίας είναι να έχεις θράσος. Δηλαδή να μιλάς ακατάπαυστα μέχρι να τους μπερδεψεις και να επιμένεις μέχρι να στο κλείσουν στη μούρη. πίστεψε με πιάνει σε αρκετούς!
Φίλε,φίλη ενοχλείται...ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ!ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΕΣ ΚΛΗΣΕΙΣ ΣΑΣ!ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΣΑΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ!!!ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ!
Scroll to top icon