ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
1.10.2016 | 01:32

Περι παρθενίας..

Εχω να εξομολογηθω οτι ειμαι 19 χρονων και παρθενα. Μεχρι προσφατα δεν με απασχολουσε καν,αλλα τωρα τελευταια το πολυσκεφτομαι και αναρωτιεμαι αν ειναι..καπως...Ειναι κακο? Σας ακουγεται αποκρουστικο? Μηπως ειναι ολα στο μυαλο μου?? Θελω να δω τις αποψεις σας,σας παρακαλω! Ολες οι αποψεις δεκτες!
6
 
 
 
 
σχόλια
Οχι δεν ειναι καπως ισα ισα αυτες/οι που μπορει να σε κοροιδευουν να κοιταξουν τα μουτρα τους πρωτα. Καπως ειναι καλη μου να εισαι 25 χρονων να μην εχεις δουλεψει ποτε σου και να σου δινει ταληρα η μανα σου για να παρεις τσιγαρα. Κακο ειναι να κοροιδευεις τους ανθρωπους για την πλακα σου οχι να εισαι παρθενα. Χαλαρωσε και οταν βρεις τον καταλληλο προχωρησε ολα στο καιρο τους.
Έχεις ένα θησαυρό!! Να τον φυλάς καλά για να μην τον χάσεις! Πριν μερικα χρόνια παντρεύτηκε ένας φίλος μου. Μετά το Γάμο ο ιερέας έκανε μια σύντομη ομιλία 2 λεπτών και είπε: "Μπράβο στα παιδιά που έφτασαν νικητές στο Γάμο τους!".https://www.youtube.com/channel/UCh-SyalvYgc5U1aGoeXAWRgΦιλικά, Άβελ :))))
Scroll to top icon