ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
2.10.2016 | 17:02

Πρωτη φορα

μιλάω για κάτι τέτοιο..βασικα θα γράψω για αυτό που με απασχολεί αν και πολύ προσωπικό θα ήθελα να το βγάλω από μέσα μου.Συχνά άκουγα κάποιες φίλες η γνωστές να λένε πως στον τομέα του σεξ έχουν θέμα,δεν φτάνουν στην ολοκλήρωση και ήθελαν να χωρίσουν.Προσπαθούσα να το επεξεργαστώ γιατί δε πίστευα πως είναι κάτι που στέκει για να αφήσεις κάποιον που λες ότι έχεις συναισθήματα για αυτόν..μου ακουγόταν απλα σαν δικαιολογία γιατί πολύ πιθανόν είχαν βαρεθεί και ήθελαν κάπου να πατησουν.Ε όλα αυτά μέχρι να μου συμβεί σε μένα..με τον συντροφο μου από την αρχή δε τα πηγαίναμε καλά σε αυτόν τον τομέα και αν δεν το έκανα εγώ θέμα εκείνος θα πίστευε πως είναι όλα καλά..ναι με φτιάχνει,με φέρνει σε μια Α κατάσταση αλλα αυτό μόνο..δεν το ευχαριστιέμαι άρα και δεν ολοκληρώνω,δεν έχω το χρόνο πως να το πω..μου λέει ότι δεν γίνεται να κρατηθεί πάρα πάνω με αποτέλεσμα να γίνεται μόνο για την δικη του απόλαυση..του το λέω και μου λέει να μην κάνω έτσι και ότι δε φταίει αυτός..επρεπε να μου συμβεί για να καταλάβω πως είναι.Ναι,είμαι ένα χρόνο μαζί του και δεν έχω ολοκληρώσει ούτε μια φορα!!ουφ το είπα!!!!και τώρα τι;;;;θα καταλήξω να μη θέλω ούτε καν να με αγγίζει;;είμαι τελείως ξενερωμένη και δε θέλω σεξ ούτε για κουβεντα
6
 
 
 
 
σχόλια
Εγώ θα εστιάσω στον εγωισμό του ''συντρόφου'' σου: κοιτάζει μόνο τη δική του ευχαρίστηση.Προσπαθώντας να μη γίνω πικάντικος με λεπτομέρειες, θα σου έλεγα καταρχήν ότι υπάρχουν και ''υποκατάστατα'' της κύριας πράξης που θα βοηθούσαν στο πρόβλημά σου, ενώ επίσης σε τυχόν επαναληπτικό γύρο ο άντρας κατά κανόνα ''αντέχει'' περισσότερο. Αν δεν παίζουν αυτά τα δύο ενδεχόμενα λόγω απροθυμίας ή αδυναμίας, τότε το θέμα σας είναι τελειωμένο.
Αυτό που με τρελλαίνει είναι ότι όχι μόνο δεν τον νοιάζει η κοπέλα αλλά δεν έχει ούτε τον ουσιώδη αυτοσεβασμό να πει "θα το καταφέρω ρε γαμώτο για την τιμή των όπλων!". Τίποτα. Ξυλάγγουρο.
"δεν το ευχαριστιέμαι άρα και δεν ολοκληρώνω,δεν έχω το χρόνο πως να το πω..μου λέει ότι δεν γίνεται να κρατηθεί πάρα πάνω με αποτέλεσμα να γίνεται μόνο για την δικη του απόλαυση..."Ψεκάστε-σκουπίστε-τελειώσατε ο τύπος! Αυτό που λένε wham bham thank you ma'm!Kαι δεν θα πείραζε τόσο αυτό αν δεν ακολουθούσε το..."του το λέω και μου λέει να μην κάνω έτσι και ότι δε φταίει αυτός..επρεπε να μου συμβεί για να καταλάβω πως είναι. Πηγή: www.lifo.gr"Δηλαδή: μην παραπονιέσαι που δεν έχω καμμία πρόθεση να σε ικανοποιήσω εναλλακτικά με στόμα ή χέρια ή τον πλάστη της κουζίνας βρε αδερφε! Αλλά κατά τ'αλλα υπάρχει αγάπη. Μάααααααλιστα. Κυρίες και κύριοι. Σας παρουσιάζω το έκθεμα "σχέση με συναισθήματα". Πάρτε κόσμε! Εξομολογούμενη. Το παλικάρι δεν κάνει όχι γιατί δεν κρατιέται. Αλλά γιατί σε έχει γραμμένη. Να τον χωρίσεις άμεσα.
Scroll to top icon