ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
3.10.2016 | 02:15

μπηκα στο facebook του

Μπηκα στο facebook του και διαβασα τα μηνύματα του. Οχι δεν θελω κυρηγμα, μεγαλη κοπελα ειμαι, ξερω τι ειναι λαθοσ και τι σωστο. Αλλωστε τον υπολογιστη τον χρησιμοποιουμε απο κοινου, την λογαριασμο του τον εχει παντα συνδεδεμενο και μου εχει πει οτι δεν εχει κατι να κρυψει και οτι δεν τον πειραζει να διαβασω οτι θελω. Και οντωσ δεν εχει κατι να κρυψει, δεν μιλαει μακαμια δεν αναφερει στουσ φιλουσ του τιποτα για καποια αλλη, παρα μονο για μενα και με λογια ομορφα και γεματα ερωτα και αγαπη. Μου εχει πει πω με πατρευει, πψσ δεν φανταζεται πια την ζωη του χωρισ εμενα, πωσ θελει να κανουμε μαζι τα παντα, να γυρησουμε τον κοσμο, να ζησουμε το παραμυθι μασ.τι γινεται ομψ οταν διαβαζει την συζητηση με την πρωη του και τισ ελεγε σχεδον τα ιδια 10 μηνεσ πριν? Μπορεισ να τον εμπιστευτεισ και να τον πιστεψεισ? Μηπω ειναι ο ιδιοσ ερωτευμενοσ με την ιδεα του ερωτα και ενθουσιαζεται με καθε καινουριο στην ζωη του? ειναι δυνατον ενασ ανθρωποσ μεσα σε ενα χρονο να λεει τα ιδια λογια αγαπησ και αφοσοιωσεισ σε 2 ατομα?Γινεται??
10
 
 
 
 
σχόλια
Αν δεν τρολάρεις, αδυνατώ να κατανοήσω τα όσα περιγράφεις και ότι συμβαίνουν σήμερα: μπαίνω στο fb του άλλου μπας και δω κάτι ύποπτο και αφού δε δω κάτι ύποπτο αρχίζω και τρώγομαι. Θα σου έλεγα αντί να βασανίζεσαι, να δεις πώς είσαι πραγματικά στη σχέση σου και τι νιώθεις από τη συμπεριφορά του. Όλα τα άλλα είναι να είχαμε να λέγαμε.
Δεν σας καταλαβαινω μερικες κοπελες ειλικρινα. Εγω ειχα τον κωδικο του πρωην μου στο fb για περιπου 2 χρονια(κ μαλιστα τον ειχα μαθει τυχαια, δηλαδη εκεινος δεν το ηξερε οτι τον ξερω)κ δεν μπηκα ουτε μια φορα. Γιατι πρωτον δεν θεωρω σωστο να μπαινω σε εναν λογαριασμο που δεν μου ανηκει κ δευτερον δεν περιμενα να διαπιστωσω αν ο δικος μου ειναι πιστος απ τις συνομιλιες στο fb. Του ειχα εμπιστοσυνη απο μονη μου, γιατι ηταν σωστος κ δεν μου εδινε αφορμες να αμφιβαλλω. Δηλαδη ολες εσεις που φερεστε ετσι πως μπορειτε να λετε οτι εχετε σοβαρη σχεση, οταν καλα καλα δεν εμπιστευεστε τον ανθρωπο σας? Οταν ζητατε αποδειξεις για το οτιδηποτε? Οταν αμφιβαλλετε για τον αλλον, χωρις εκεινος να σας δωσει αφορμες? Ο τυπος σου εχει πει οτι δεν εχει να κρυψει τιποτα, αφηνει ανοιχτο το λογαριασμο του, πραγμα που σημαινει οτι δεν εχει μυστικα απο σενα κ εσυ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ψαχνεις τα μηνυματα του, μπας κ βρεις κατι. Δηλαδη ποσο ανασφαλης εισαι? Ωραια εμπιστοσυνη του εχεις. Κ εχεις ψαξει ακομα κ συνομιλια με την πρωην του. Να βρεις τι? Ημαρτον. Επισης, εχε υποψη σου το εξης: εφοσον σου εχει δωσει το ελευθερο να ψαχνεις τα μηνυματα του στο fb, ειναι λογικο να μην μιλαει στους φιλους του για καμια αλλη μεσα απ το fb. Δεν ειναι ηλιθιος. Ξερει πως σιγουρα θα διαβασεις τις συνομιλιες, οποτε κ να επαιζε τιποτα με αλλη, δεν θα το ελεγε στους φιλους του απ το fb. Απλα λεω ρε παιδι μου. Μην επικαλεισαι τις συνομιλιες του στο fb ως κριτηριο για το ποσο πιστος ειναι.
Πώς περίμενες ότι θα μιλούσε στην τότε κοπέλα του; Ότι θα την έβριζε, ας πούμε; Βασικά αυτό που νιώθεις είναι ότι δεν είσαι ξεχωριστή, ότι δεν τα έχει πει σε σένα και μόνο. Σαν συναίσθημα το αντιλαμβάνομαι, αλλά γι'αυτό δεν πρέπει να σκαλίζουμε το παρελθόν του άλλου. Ούτε να τα λέμε όλα για το δικό μας.Όταν είσαι ερωτευμένος, σε πληγώνει η σκέψη ότι ο σύντροφός σου ανήκε σε άλλες/ους. Αλλά αυτό σε πληγώνει μόνο όταν το κοιτάς εγωιστικά! Γιατί δεν σκέφτεσαι ότι αυτός ο άνθρωπος που αγαπάς εξελίχθηκε έτσι μέσω των προηγούμενων εμπειριών του;Και κάτι τελευταίο... Ποτέ δεν είναι το ίδιο. Με κάθε σύντροφο, σχέση, όπως θες πες το, είναι διαφορετικά και αυτά που νιώθεις και αυτά που ζεις. Ξεκόλλα.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon