ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
2.10.2016 | 19:09

Πώς γνώρισα το σεξ λανθασμένα.

Επηρεασμένη από την εξομολόγηση της κοπέλας παρακάτω που λέει πως ο σύντροφός της δεν την έχει φέρει ποτέ και οργασμό, να σας πω ότι υπάρχουν πολλοί άντρες αυτού του είδους που επαναπαύονται μόνο στην δική τους σεξουαλική απόλαυση κι ολοκλήρωση κι αδιαφορούν στο να προσφέρουν τα ίδια και στην σύντροφό τους. Πολλοί περισσότεροι απ' ότι νομίζετε...Προσωπικά, κι οι δυο ερωτικοί σύντροφοι που έχουν περάσει μέχρι τώρα από τη ζωή μου ήταν ακριβώς αυτό το είδος άντρα. Δεν ξέρω αν ήταν μονάχα θέμα τύχης που έπεσα και τις δυο φορές σε κάτι τέτοιο. Ξέρω όμως πως ως παντελώς άπειρη στο σεξ, αυτές οι δυο σχέσεις μου μου έμαθαν τον έρωτα με λανθασμένο τρόπο και λόγω λοιπόν της απειρίας μου, θεώρησα πως το σεξ είναι τελικά έτσι: να απολαμβάνει και να ολοκληρώνει ο άντρας κι όσο για την γυναίκα, ε, δεν είναι και τόσο σπουδαίο ούτε αναγκαίο να φτάνει πάντα σε οργασμό!Έπρεπε να φτάσω αισίως στα 25 μου, με δυο τρίχρονες σχέσεις στο ενεργητικό μου, αλλά με ελάχιστη προσφορά ηδονής από τους συντρόφους μου, για να αντιληφθώ πως όλο αυτό ήταν τελικά λάθος και πως κι οι δυο τους απλώς αρκούνταν στο να ικανοποιούνται εκείνοι πλήρως στο σεξ, αδιαφορώντας για την δική μου ανάγκη, θεωρώντας την πολύ λιγότερης σημαντικότητας από την δική τους. Κι όσες φορές διαμαρτυρόμουν και ζητούσα το αυτονόητο, είτε θα το έκαναν καταναγκαστικά επειδή τους έπρηζα, είτε θα άκουγα κι εγώ τα ίδια λόγια σαν αυτά που λέει στην παρακάτω εξομολογούμενη ο δικός της αδιάφορος εραστής: "τι να κάνω, δεν μπορώ να κρατηθώ περισσότερο", "εσύ είσαι αργή", "πωωω, ρε συ Κατερίνα, σοβαρά θες να σου κάνω στοματικό τώρα; Νυστάζω ρε μωρό μου, δε με λυπάσαι;" Και κατέληγα, ενώ οι κύριοι κοιμούνταν πια του καλού καιρού μετά την δική τους ερωτική απόλαυση, να αυτοϊκανοποιούμαι στο μπάνιο για να προσφέρω μόνη μου στον εαυτό μου αυτό που ο σύντροφός μου βαριόταν να μου προσφέρει.Από δω και πέρα πλέον κι όταν κάποτε προκύψει μια νέα σχέση στη ζωή μου, δεν πρόκειται να ξανασυμβιβαστώ και να ανεχτώ ξανά μια σχέση που ο σύντροφός μου θα απαιτεί μόνο να παίρνει απόλαυση, αλλά για να δώσει θα βαριέται ή θα νυστάζει ή θα το κάνει καταναγκαστικά λες και μου κάνει χάρη.
18
 
 
 
 
σχόλια
Δευτεριάτικα διαβάζω τέτοιες ιστορίες και πως να μην νιώθω οργή. Μιλάω πολύ σοβαρά, νιώθω εκνευρισμένη. Το σεξ δεν είναι μόνο βιολογική ανάγκη, ας το πάρουμε απόφαση πια. Ειδικά ανάμεσα σε ένα ζευγάρι που μοιράζεται την καθημερινότητά του και τα όνειρά του.Όσες κοπέλες/γυναίκες τα διαβάζουν αυτά, να ξέρετε ότι δεν είστε για τα σκουπίδια και άκουσον άκουσον, έχετε και εσείς δικαίωμα στην απόλαυση και την ηδονή. Και ναι, είστε υπεύθυνες όταν επιτρέπετε τέτοιες συμπεριφορές! Να σέβεστε τους εαυτούς σας και να τους έχετε ψηλά, αλλιώς χάνετε τα πιο όμορφα πράγματα στην ζωή. Το σεξ είναι ένα από αυτά, ας πούμε.Εξ, χαίρομαι που τουλάχιστον τα συνειδητοποίησες. Απλά, μην φτάσεις στο άλλο άκρο. Π.χ. μπορεί στον επόμενο σύντροφό σου να μην του αρέσει το ιεραποστολικό, ας πούμε. Μην τα βάψεις μαύρα και νομίζεις ότι δεν θέλει να σε ικανοποιήσει, αν βλέπεις ότι προσπαθεί να κάνει όλα τα υπόλοιπα! Αν και σου εύχομαι να βρεις κάποιον με τον οποίο να ταιριάζεις 1000% :)
Είναι πάρα πολύ δύσκολο να έχουμε εγκεφαλικό διακοπτάκι που διαχωρίζει το ξεκάθαρο ένστικτο ή την βιολογική ανάγκη από το συναίσθημα, τα θέλω, τα ψυχολογικά μας κτλ (ειδικά όταν είμαστε μέσα σε σχέση, όπως λέει ότι ήταν η Εξ). Ναι μεν είμαστε έτσι προγραμματισμένοι, αλλά δεν είμαστε μόνο αυτό. Ο καθένας μας έχει εκατομμύρια εκφάνσεις.Ναι, είναι (και) βιολογική ανάγκη, αλλά δεν το κάνουμε στο συντριβάνι του Συντάγματος 12 η ώρα το μεσημέρι, όπως και δεν κοιμόμαστε εκεί.
Και πάλι διαφωνώ, ίσως δεν ήμουν αρκετά σαφής. Το σεξ είναι ΜΟΝΟ βιολογική ανάγκη. Το οτι δεν θέλουμε και δεν μπορούμε να το διαχωρίσουμε, από το συναίσθημα δεν το κάνει κάτι άλλο. Το πουλί του άντρα σηκώνεται και χωρίς να σκεφτεί πολλές φορές τίποτα ερεθιστικό. Οι γυναίκες υγραίνονται πολλές φορές αρκεί να τριφτεί λίγο το τζιν πανω τους.Το σεξ, δεν χρειάζεται συναισθήματα, ούτε θεοποίηση. Χρειάζεται όμως συν-δαίμονες , σύμφωνα με το ''ζω κατά τον δαίμονα εαυτού'' για να συν-εννοούνται.Αυτό που προσδίδει στο σεξ, άλλο ύφος από το ιατρικό/βιολογικό του πεπραγμένο, είναι οι φαντασιώσεις, σε συνδιασμό με την ΧΡΗΣΙΜΟΤΗΤΑ του, να γίνεται εργαλέιο έκφρασης συναισθημάτων.Από μόνο του, το ανθρώπινο σεξ, δεν διαφέρει σε τίποτα από το σεξ που κάνουν τα κουνέλια ή τα λιοντάρια ή οι χελώνες. Οι άνθρωποι το χρησιμοποιούν κάθε φορά για διαφορετικό σκοπό και φυσικά αυτό είναι δικαίωμα τους.Το σεξ, είναι απλό σεξ. Δεν είναι ούτε ένωση, ούτε σύνδεση, ούτε τπτ. Είναι πρέπει να αδειάσω τις μπάλες μου και πρέπει να γεμίσω με κάτι το κουλούρι μου.Με συγχωρείς, αλλά το οτι δεν το κάνουμε στο συντριβάνι του Συντάγματος, έχει να κάνει με το κοινωνικό φαίνεσθαι και όχι με την δική μας ανάγκη. Γιατί αν ρωτήσεις 100 ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ άτομα, πόσοι πιστεύεις, θα σου πουν οτι δε θα ήθελαν να μπορούν να το κάνουν στο συντριβάνι του συντάγματος, χωρίς να τους νοιάζει;Σκέψου το λίγο..
Τα ζώα κάνουν σεξ για αναπαραγωγή, ελάχιστα για ευχαρίστηση, κανένα δεν χρησιμοποιεί αντισύλληψη. Υπάρχουν οπότε πολλά πραγματάκια που μας διαχωρίζουν από τα ζώα.Αλλιώς μέχρι τώρα θα είχα 50 παιδιά, γιατί όπως είναι ένστικτο και βιολογική ανάγκη το σεξ, άλλο τόσο είναι και η αναπαραγωγή του είδους, σωστά;Και ναι, ντε φάκτο είναι βιολογική ανάγκη, αλλά επειδή είμαστε μπάλες συναισθημάτων, νου, λογικής, κόμπλεξ, το σεξ είναι και κάτι περαιτέρω. Διαφορετικά δεν θα είχε εξελιχθεί και το σεξ μαζί μας. Θα είχε μείνει στο μπες-βγες και τέλος.Εφόσον όμως ο άνθρωπος διαπίστωσε ότι η απόλαυση είναι πολύ μεγάλη, προσπάθησε να το κάνει να διαρκεί περισσότερο, να βρει πολλούς και διαφορετικούς τρόπους να το απολαμβάνει χωρίς επιπτώσεις και άλλα πολλά.Όχι, δεν πρόκειται να συμφωνήσω ποτέ στο ότι είναι ένα και μόνο πράγμα. Γιατί εμείς οι ίδιοι δεν είμαστε ένα και μόνο πράγμα (πόσο μάλλον όταν βρίσκονται 2 άνθρωποι ή ακόμα και 10), πως να το κάνουμε δηλαδή.
Σου απάντησα σε όλα όσα λες. Εκτός από τα ζωάκια, της αναπαραγωγής, έβαλα και την χελώνα. Δεν το έκανα τυχαία.Επίσης νομίζω πως είμαστε έλλογα όντα, δηλαδή έχουμε μυαλό, δηλαδή δεν χρειάζεται να σου πω γιατί δεν έχει 50 παιδιά ο καθένας το 2016. Αυτό όμως, δεν μειώνει την ηδονή που αισθάνεται το αρσενικό όντως αδειάζει, εντός του κουλουριού. Γιατί και πάλι αν ρωτήσεις 100 ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ατομα, περαν του ταπεινωτικού που βρίσκουν στα υπόλοιπα μέρη του κορμιού, θα σου πουν οτι ΛΑΤΡΕΥΟΥΝ, το πιο φυσικό ολων. Την πράξη δηλαδή της αναπαραγωγής.Η ευχαρίστηση, η απόλαυση, η ηδονή, απαντήθηκαν σε αυτό:Αυτό που προσδίδει στο σεξ, άλλο ύφος από το ιατρικό/βιολογικό του πεπραγμένο, είναι οι φαντασιώσεις, σε συνδιασμό με την ΧΡΗΣΙΜΟΤΗΤΑ του, να γίνεται εργαλέιο έκφρασης συναισθημάτων. Όσο για την εξέλιξη που του δίνουμε, σου εξήγησα και παραπάνω οτι πρόκειται για ανθρώπινο χέρι αυτό που γίνεται και δεν έχει καμία φυσικότητα. Ο άνθρωπος έχει εγκέφαλο, πέραν δηλαδή των βιολογικών του ανγακών, χρειάζεται και την πλήρωση και των εγκεφαλικών, βλ. ηδονές καλύτερες συνθήκες διαβίωσης κτλ κτλ. Εκεί αλλάΖΟΥΜΕ, υφή στο σεξ. Το κάνουμε εμείς.Από μόνο του, δεν είναι και δεν θα πρέπει να είναι τίποτα.Αυτά απο μένα, για να μην κουράσουμε με την αιώνια αυτή διαφωνία των προβολών που δίνουμε στο καθετί.Το βασικό εν τέλει είναι να κάνουμε σεξ και να το ευχαριστιόμαστε όλοι. Όχι;:)
Να σου πω εγώ που διαφωνούμε ξεκάθαρα. Εσύ δίνεις στο σεξ τον ιατρικό/βιολογικό ορισμό, λες και είναι ξεχωριστή οντότητα από μόνο του. Δεν είναι. Για να γίνει σεξ, πρέπει να υπάρχουν όργανα. Για να υπάρχουν όργανα, πρέπει να υπάρχει έμβιος οργανισμός. Ο κάθε έμβιος οργανισμός το κάνει για τους δικούς του λόγους. Εσύ επιμένεις στο σεξ σαν έννοια, εγώ σου λέω ότι υπάρχουν οργανισμοί που το κάνουν πράξη. Ναι, είναι ένστικτο σε όλους τους οργανισμούς, αλλά οι βάσεις και ο ψυχισμός είναι διαφορετικά στον καθένα από αυτούς. Οπότε όχι, δεν είναι μόνο ένα πράγμα. Αλλιώς να αρχίσω να "κατηγορώ" και τους πιγκουϊνους για μονογαμία ή έναν άντρα που έχει άγχος και δεν θέλει σεξ μια συγκεκριμένη στιγμή. Να πήγαινα πάνω από το κεφάλι του και να του έλεγα "τι πάει να πει δεν θες σεξ; όοοοοοχι κ@αριολάκι, θα κάτσεις και θα πεις και ένα τραγούδι" :PΘέλει κάποιος να κάνει σεξ μόνο με περιστασιακούς συντρόφους; Καλά κάνει. Θέλει κάποιος πρώτα να παντρευτεί και μετά να το κάνει; Πάλι καλά κάνει. Γιατί χαρακτηρίζεις μη ειλικρινή τον άνθρωπο που θα σου πει ότι δεν θέλει να κάνει σεξ στην πλατεία; Επειδή προτιμά να περιμένει μισή ώρα μέχρι να πάει στο σπίτι του; Μακάρι όλη η καταπίεσή μας και το άγχος μας να ήταν αυτά, On-dine.Όσο για την αντισύλληψη ναι, είμαστε στο 2016, ακριβώς αυτό λέω και εγώ. Που σημαίνει ότι έχουμε εξελιχθεί, και το σεξ μαζί μας, γιατί εμείς το κάνουμε! Φυσικά η εξέλιξη έχει και θετικά, αλλά και αρνητικά αποτελέσματα, έτσι;Anyway, όντως ας μην κουραζόμαστε με ατέρμονες συζητήσεις. Πάω να φάω, γιατί μου άνοιξε η όρεξη αχαχ!
Κόμπρα με συγχωρείς, αλλά δεν ισχύουν όσα γράφεις. Εγώ είπα οτι το σεξ είναι ανάγκη. Όπως και το φαγητό σου.Πότε του απέδοσα έννοια, πότε είπα πως το βλέπω ως οντότητα;Είπα πως τρως επειδή πεινάς. Αν νιώθεις καλύτερα να τρως μπροστά στην τηλεόραση, έξω με φίλους ή στο πάτωμα, δεν αλλάζει αυτό την ανάγκη της πείνας. Απλά την κάνει πιο ευχάριστη και την χρησιμοποιεί για να αυξήσει π.χ τις όμορφες στιγμές.Αν θέλει κάποιος να περιμένει και να μην πάει στο Σύνταγμα, δεν μειώνει την ανάγκη του εκείνη την ώρα να γαμήσει πως να το κάνουμε; Θα θέλει να γαμήσει από το Σύνταγμα ως το σπίτι του. Αλλά στο Σύνταγμα θα του έρθει. Το οτι θα το κάνει σπίτι του, έχει να κάνει με τον τρόπο που έχει επιλέξει να συσχετίζεται.Όλα τα υπόλοιπα που λες, είναι δικοί σου συλλογισμοί και καμία σχέση δεν έχουν με τις απόψεις που υποστήριξα παραπάνω.
Έλα On-dine, γύρω γύρω όλοι στην μέση ο Μανώλης. Χωρίς φαγητό δεν μπορείς να ζήσεις, χωρίς σεξ ναι. Αυτό είναι βιολογική ανάγκη, αν το πάρουμε με την αυστηρή έννοια του όρου. Φαγητό, νερό, ύπνος. Λες ότι δεν χρειάζεται το σεξ θεοποίηση, ότι του έχουμε αποδώσει την χρησιμότητα έκφρασης συναισθημάτων κτλ. Και με τον λόγο μπορούμε να εκφράσουμε τα συναισθήματά μας ή με τα δάκρυα. Γιατί επιλέξαμε το σεξ, ανάμεσα στα τόσα που είχαμε;Λες ότι ο άνθρωπος έχει αποδώσει πολλά παραπανίσια χαρακτηριστικά στο σεξ, ενώ δεν χρειαζόταν, σωστά; Αν τα λες αυτά και δεν τα έχω καταλάβει ΟΛΑ λάθος, τότε και εγώ λέω ότι ναι μεν ξεκίνησε σαν ανάγκη (αναπαραγωγής, όταν ήμασταν με τρίχες ακόμα και στις κόρες των ματιών), αλλά εξελίχθηκε σε πάρα πολλά πράγματα. Εξελίχθηκε, μαζί μας, τόσο απλά! Δεν παύει να είναι κάτι απολύτως φυσικό και μια σωματική ανάγκη-εκτόνωση. Το κακό δεν μπορώ να βρω που είναι, σε όλο αυτό που συζητάμε. Η διαφωνία σου δηλαδή, ποια είναι;Προσωπικά λοιπόν, δεν θα ήθελα να το κάνω στο Σύνταγμα, όχι από ντροπή, αλλά επειδή δεν θέλω. Αυτό δεν με κάνει ανειλικρινή ή κομπλεξική. Όσοι θέλουν να μπορούν να το κάνουν ελεύθερα, στους δρόμους ή όπου, ας αρχίσουν τα κινήματα υπέρ του δημόσιου σεξ. Εμένα και πάλι η επιλογή μου θα είναι να το κάνω σε άλλους χώρους.Το θέμα λήγει εδώ από εμένα, γιατί και πλατιάσαμε και άκρη δεν βγάλαμε. Η εξομολόγηση έχει και τελείως άλλο θέμα, εξάλλου. Καλή συνέχεια!
Οι άνθρωποι είμαστε απίστευτα εθισμένοι στο σεξ. Όταν το σεξ πάψει να απασχολεί την ανθρωπότητα τόσο πολυ , τότε θα περάσουμε στο επόμενο επίπεδο σαν είδος.Λυπάμαι και somehow ντρέπομαι που το λέω αλλά είναι αλήθεια. Γι'αυτό το μηχανισμό που η φύση έχει επινοήσει για να ζευγαρωσουμε (ερωτας), έχουν γίνει άπειρες φιλοσοφικές συζητήσεις, έχει καταναλωθεί άπειρη ενέργεια, μόνο και μόνο για να συνειδητοποιήσουμε (με αρκετά σκληρό τρόπο αρκετές φορές είναι αληθεια) ότι όλα είναι μάταια. Τρώμε πικρές και ξανά πάλι απ'την αρχή.
Εγω δεν καταλαβαινω, γιατι πρεπει να μεινει καποιος τοσο καιρο σε μια σχεση , που εχει δειγματα γραφης από τον αλλο οτι ειναι παρτακιας. Τρια χρονια ρε κοπελια σε καλυπταν σε ολους τους αλλους τους τομεις? Αν ενας τυπος ειναι δοτικος σε ολα τα αλλα ειναι και στο σεξ . Νομοτελειακο αυτο.
Επειδή της γυναίκας ο εγκέφαλος πιπιλιέται από μικρή ηλικία ότι με την αγάπη της θα γιάνει όλες τις πληγές και θα κάνει τον ανάπηρο Κόναν και τον άτιμο ήρωα. Επειδή της γυναίκας ο εγκέφαλος πιπιλιέται από μικρή ηλικία ότι αποτελεί αυτοσκοπό να βρει τον πρίγκηπα και από την χλαπάτσα στην χλαπάτσα στο τέλος καταλήγει να πιάνεται από τον πρώτο που της φέρεται ανθρώπινα και με κάποιο σεβασμό κι ας είναι μπάμιας στο κρεβάτι. Το κρεβάτι δεν είναι ίσο με την "αγάπη". Επειδή της γυναίκας ο εγκέφαλος πιπιλιέται από μικρή ηλικία ότι το σεξ είναι θέμα χημείας (ενώ για την πλειοψηφία των περιπτώσεων που δεν βαδίζουν είναι καθαρότατα θέμα ιατρικής και βιολογίας...) και επομένως μην το ψάχνουμε πολύ: δεν λειτουργείς γιατί δεν ταιριάζεις κι αν ταιριάξεις θα κουμπώσεις μαγικά με τον άλλον και θα βλέπεις πεντάστερους οργασμούς χωρίς να κουνήσεις δάχτυλο.Και τέλος επειδή της γυναίκας ο εγκέφαλος πιπιλιέται από μικρή ηλικία ότι η υπομονή είναι μέγιστο κατόρθωμα κι άπαξ κι αγοράσεις σαπούνι αντί για τυρί πρέπει να κάτσεις να το φας το σαπούνι και να λες ότι είναι τυρί. Γι'αυτό!
Και κάπως έτσι προκύπτουν εδώ μέσα εξομολογήσεις του τύπου "αγαπάω πάρα πολύ τον άντρα μου, είναι υπέροχος άνθρωπος και μου φέρεται τέλεια, αλλά συνεχώς πιάνω τον εαυτό μου να φαντασιώνεται άγριο σεξ με τον συνάδελφο απ' την δουλειά, τον κούκλο γείτονα, τον περιπτερά, το ντελίβερι μπόι, τον Μπόι Τζόρτζ..." και πάει λέγοντας.
Δεν μπορώ να έχω άποψη για τη σεξουαλική συμπεριφορά των αντρών, μία γυναίκα το γνωρίζει κατά τεκμήριο καλύτερα από έναν άντρα. Χωρίς όμως να δικαιολογώ τους άντρες τους οποίους επικρίνεις, θα σου έλεγα ότι η όλη δομή της κοινωνίας μας ωθεί πολλούς σε αντίστοιχες συμπεριφορές: όταν στην Ελλάδα μεγαλώνουμε με το στερεότυπο του άντρα κυνηγού που παίρνει ως ''τρόπαιο'' αυτό που θέλει, υποσυνείδητα το σεξ πλασάρεται ως κάτι το μονόπλευρο που αποσκοπεί στην ηδονή του άντρα και ο ρόλος της γυναίκας περιορίζεται υποσυνείδητα στο αντικείμενο της ηδονής, ενώ θα έπρεπε να είναι και η ίδια υποκείμενο αυτής.Εν κατακλείδι: το σεξ δεν είναι τρόπαιο για κανέναν, είναι μία βιολογική ανάγκη και απόλαυση και για τα δύο φύλα. Αν ένας άντρας αδιαφορεί στο να προσφέρει ηδονή στη σύντροφό του, μάλλον πρέπει να απορρίπτεται ασυζητητί εξ αυτού του λόγου και μόνο.
Από την ωραιότατη ανάλυση του Διογένη ως συνήθως ερχόμαστε και στο προκείμενο: επειδή ακριβώς υποτιμάται η γυναικεία απόλαυση θεοποιείται και η απόδοση του "τιμημένου" στον "εκλεκτό" με όλες τις συνεπακόλουθες παρενέργειες που αναφέρεις. Κακογαμημένες γυναίκες μέσα στα νεύρα και την μίρλα ή αντίθετα μέσα στην ονειροβασία και την μαλακία. Συγγνώμη για το σκληρόν των εκφράσεων. Κάποιος πρέπει να λέει και καμμιά αλήθεια που και που.
Και να το διανθίσω ακόμα περισσότερο. Γι'αυτούς ακριβώς τους λόγους δεν είναι και πολύ καλό τελικά να περιμένει κανείς πολύ για την έναρξη της σεξουαλικής του ζωής γιατί ένα-δυό τέτοια χουνέρια να του τύχουν κι έχει φτάσει αισίως τα 30 και δεν ξέρει που πάνε τα τέσσερα από σεξ.
Scroll to top icon