ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
3.10.2016 | 23:21

έλλειψη σεξ

Ειμαστε μαζι εδω κ 2 χρόνια περίπου. Τον τελευταίο καιρο η σεξουαλικη μας ζωη έχει μειωθει αρκετα. Και αρκετές φορες οταν κατι παει να γίνει απλα σταματαμε γιατί δεν μπορει. Καθε φορα που γίνεται αυτό βέβαια προσπσθει να με καθησυχασει οτι δεν φταίω εγω κ οτι όλα είναι στο κεφάλι του. Εχω προσπαθήσει να το συζητησω με ηρεμο τρόπο 2 φορες κ η κουβέντα μετατραπηκε σε καβγα κ πανω στα νευρα του μου πεταξε οτι του προκαλω ανασφάλεια γιατι σκεφτεται οτι μπορει να βρω αλλον. Κατι που του το κανει πιο δυσκολο.Δεν είναι οτι δεν μπορω να ζήσω χωρις αυτό αλλά πολλα φορες μου λειπει. Καμια συμβουλη;
4
 
 
 
 
σχόλια
Για να το κάνουμε λιανά.Αν δεν του σηκώνεται, κάτι συμβαίνει. Δεν σημαίνει ότι πρέπει να το δέχεστε καρτερικά. Συνήθως το κάτι αυτό έχει να κάνει είτε με οργανικούς λόγους (χρειάζεται γιατρό), είτε με ψυχολογικούς παράγοντες (το παρουσίασε πρόσφατα ή πάντα το σεξ δεν ήταν τόσο καλό; πώς τα πάτε γενικότερα; υπάρχει έλξη και σωματική επαφή ή βαρέθηκε; σε έφερνε σε οργασμό ή δεν τα καταφέρνετε;)Επίσης δεν λες ηλικίες. Αν και τελευταία ακούω για προβλήματα στύσης σε ολοένα και μικρότερες ηλικίες. Με την συζήτηση ΔΕΝ θα γίνει κάτι. Ποτέ με την συζήτηση δεν κατάφερε να σηκωθεί αντρικό μόριο. Aλλιώς στα debate όλοι σηκωμάρες θα είχαν. Για να σώσετε χρόνο και ενέργεια. Πες του να σε ικανοποιεί εναλλακτικά (πάνω στην φάση ζήτα το). Κάντε χάδια με τα χέρια. Κάντε στοματικό (χωρίς δική του ολοκλήρωση εννοώ, δική σου μόνο, αν σε αγαπάει θα θέλει να σε ευχαριστήσει). Πάρτε τίποτα toys. Για το τελευταίο για να μην αρχίσει τα κομπλεξικά ("νιώθω να υπολείπομαι ως άντρας" κλπ) πες του ότι το toy είναι άψυχο και δεν θα σας κρίνει. Πες ότι σου αρέσουν τα παιχνίδια και περίμενες μια ευκαιρία. Χρειάζεστε μια ανανέωση οπωσδήποτε. Πιστεύω ότι η ανασφάλεια που σου έβγαλε πάνω στον καυγά σημαίνει ότι συνειδητοποιεί ότι δεν σε ικανοποιεί (άρα αντιλαμβάνεται το πρόβλημα) και κατανοεί ότι υπάρχουν αλλού πορτοκαλιές. Κατά κάποιον τρόπο αυτό είναι ένα καλό δείγμα. Τουλάχιστον δεν είναι στην κοσμάρα του. Επίσης, δεν ξέρω αν θα γίνει κατανοητό αυτό που θα πω, αλλά θα προσπαθήσω. Ο ερωτισμός είναι κάτι φίνο και υπόγειο. Δεν είναι "βάζω τα εσώρουχα τα σέξυ με πρόθεση και κάνω πασαρέλα" όπως προτείνουν τα γυναικεία περιοδικά. Είναι αδιόρατες κινήσεις που υπόσχονται ένα γκρέμισμα των εμποδίων και των συμβάσεων. Μια τιράντα που πέφτει. Ένας μηρός που ξεπροβάλλει στο άνοιγμα της πρόχειρης ρόμπας του σπιτιού. Γάλα που κυλάει καθώς πίνεις από το ψυγείο από το μπουκάλι πάνω στο στέρνο. Το ανατρίχιασμα καθώς ένα φευγαλέο άγγιγμα γίνεται αναπάντεχα νυχιά. Αν δεν υπάρχουν τέτοιες ερωτικές μικροστιγμές στην ζωή σας, το μέλλον δεν προβλέπεται ευοίωνο.
Λες δεν ειναι οτι δεν μπορω να ζησω χωρις αυτο.. Αληθεια σκεφτεσαι δλδ να το απαρνηθεις? Μηπως αρχισες να σκεφτεσαι λαθος? Προφανως κ ο συντροφος σου εχει θεμα και ειναι και ευαισθητο θεμα για εναν ανδρα.. Ωστοσο θα πρεπει να μιλησετε κ να απευθυνθει κ σε ειδικο. Και αμεσα.
πηγαίνετε συχνά εκδρομές/διήμερα-τριήμερα διακοπές εκτός πόλης, χωρίς άγχη (όσο γίνεται).Μέσα στην ξεγνοιασιά και την ηρεμία θα έρθει και το...ερέθισμα.
Scroll to top icon