ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
4.10.2016 | 15:43

!

Τον τελευταιο καιρο εχω αρχισει να μαζευω καποιες γνωμες με σκοπο να διαμορφωσω μια αποψη για το τι προσεχουν και τι γοητευει μια γυναικα σε εναν ανδρα απο εξωτερικα χαρακτηριστικα. Δυο φιλοι μου μου ειπαν οτι πρωτα κοιτουν το προσωπο και τα μαλλια. Ενας ξαδερφος μου οτι κοιταει πρωτα το σωμα, το στηθος και τα οπισθια. Ενας θειος μου οτι κοιταει τις λεπτομερειες, τα δαχτυλα, τα λακακια κλπ. Και καταληγω στο συμπερασμα οτι δεν ξερουν τι τους γινεται και οτι συνηθως πανε με οποια τυχει!
4
 
 
 
 
σχόλια
Δεν αξιολογούν όλοι οι άντρες τα χαρακτηριστικά μιας γυναίκας με τον ίδιο τρόπο, διότι δεν είναι όλοι οι άνδρες ίδιοι και το προσωπικό γούστο του καθενός διαμορφώνεται σταδιακά ήδη -μην πω κυρίως- από την παιδική ηλικία.Το βασικά κοινό είναι ότι όλα τα ανθρώπινα όντα μετρούν πρωτίστως την εμφάνιση, διότι έτσι μας έχει κάνει η φύση. Το μεγάλο στήθος και η στρογγυλή περιφέρεια μεταφράζονται ως δείκτες γονιμότητας. Η φύση, δηλαδή το ανθρώπινο γενετικό καλούπι δυστυχώς δεν είναι πολίτικαλι κορέκτ. Αλλά κυριαρχεί πάντα στην πρώτη ματιά, εκ γονιδιακού ορισμού.Οι δεύτερες και τρίτες δίνουν χώρο στα βιώματα. Οπότε με τη δεύτερη ματιά θα εκτιμήσεις μια γυναίκα για επιμέρους χαρακτηριστικά πέρα των αναπαραγωγικών. Τις λεπτομέρειες.Και φυσικά κανείς δεν μένει ασυγκίνητος από την αύρα ενός ανθρώπου. Η οποία μπορεί να ανεβάζει ή να κατεβάζει σκαλοπάτια πάνω ή κάτω σε σχέση με τα στατικά χαρακτηριστικά.
Scroll to top icon