ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
4.10.2016 | 18:16

φίλοι?

καλησπερα παιδια! θελω την γνωμη σας για ενα θεμα που δεν αφηνει το μυαλο μου ελευθερο...Οταν ο αλλος σε παιρνει τηλεφωνο αργα το βραδυ και ερχεται στο σπιτι σου και απο το πουθενα ξεκιναει να σε φιλαει και καταληγετε να κανετε σεξ...και το επομενο πρωι σου λεει συγνωμη και οτι σε βλεπει φιλικα...τι φαση?δεν θελω να ξεκινησω να τον κατηγορω και να λεω οτι ηταν αλλος ενας...γιατι ειναι πολυ καλο παιδι αλλα παιζει τετοιο πραγμα? δουλευουμε μαζι 7 μηνες και απο παντα υπηρχε κατι στον αερα..και επιτελους εγινε κατι...και το παιρνει πισω...δεν καταλαβαινω γιατι..
9
 
 
 
 
σχόλια
Οσες γνωμες και αν ακουσεις δεν προκειται να βγαλεις καποιο κατατοπιστικο συμπερασμα...Το καλύτερο για να μάθεις ακριβώς τι θελει είναι να ρωτήσεις τον ίδιο
Μπορεί απλά να ήθελε να εκτονωθεί μόνο σεξουαλικά μαζί σου και από τη στιγμή που δέχτηκες να προχώρησε χωρίς επένδυση συναισθηματική βεβαίως.
@ ΔιογενηςΝαι οκ, προφανως δεν ηθελε κατι παραπανω μαζι της απο ενα απλο πηδημα, αλλα θα μπορουσε να της πει την αληθεια, αντι να λεει βλακειες. Το "ναι πηδηχτηκαμε χθες, αλλα σε βλεπω φιλικα" τι ακριβως σημαινει? Πως βλεπεις φιλικα καποια με την οποια εκανες σεξ? Δηλαδη αυτο του ακουστηκε πιο φυσιολογικο απ το να ελεγε "σορυ, ωραια περασαμε, αλλα αυτη την περιοδο θελω να ειμαι μονος μου?"
Εγω παντως διαβαζοντας την απαντηση του("συγγνωμη, σε βλεπω φιλικα") φανταστηκα οτι ξερω γω ο τυπος ειχε πιει 10 μπουκαλια πριν παει σπιτι της κοπελας κ δεν καταλαβε με ποια εκανε σεξ κ αργοτερα οταν καταλαβε, σοκαριστηκε, γιατι νομιζε οτι ηταν αλλη. Οποτε μετα της εστειλε για να της πει "οχ λαθος, εσενα πηδηξα? Αλλη νομιζα οτι πηδηξα, εσενα σε βλεπω φιλικα, δεν ηθελα να κανω σεξ μαζι σου, γραψε λαθος".
Δε βλέπω κάποιο ''κακό παιδί'' σε αυτό που περιγράφεις, δεν έκανε κανένα ποινικό αδίκημα ο άνθρωπος. Τι είναι αυτό που ''πήρε πίσω''; σου έταξε σχέση ή γάμο; ήρθε μέσα στη νύχτα (προφανώς κατόπιν ΔΙΚΗΣ σου πρόσκλησης), κάνατε σεξ με αμοιβαία συναίνεση και το πρωί σου ξεκαθάρισε ότι αυτό ήταν όλο.
ΜΑ δεν της ειπε οτι αυτο ηταν ολο, της ειπε συγγνωμη σε βλεπω φιλικα, κοινως της ειπε "μετανιωσα γι αυτο που καναμε, δεν νιωθω κατι για σενα". Αλλο το ενα, αλλο το αλλο.
Scroll to top icon