ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
5.10.2016 | 01:42

Ανεκπλήρωτος έρωτας

Είμαι ερωτευμένος με μία κοπέλα σχεδόν 6 χρόνια.από την πρώτη μέρα που γνωριστήκαμε την ερωτεύτηκα.στην αρχή της άρεσα και εγώ μιας και αυτή έκανε την πρώτη κίνηση.όμως λόγω απειρίας(ήμασταν 12-13 χρονών τότε) δεν προχώρησε ποτέ το πράγμα.έχω φτάσει 19 χρονών και είμαι ακόμα παρθένος καθώς μέχρι τώρα περιμένα πάντα να είναι η πρώτη μου.δυστηχώς έχει σχέση,ολοκλήρωσε μαζί του(τεράστια πίκρα όταν το έμαθα...) και εμένα με θεωρεί ως πολύ καλό φίλο(or something like that).το γεγονός ότι βγαίνει μαζί μου και μιλάμε ενώ έχει σχέση,ενώ έχω γίνει κάτι παραπάνω από ξεκάθαρος για τα συναισθήματα μου απέναντι της τόσα χρόνια(η έκφραση συναισθημάτων με λόγια και πράξεις έχει φτάσει κάθε όριο,πριν την πρόταση αρραβώνα θεωρώ,ίσως να τα έχει ξεπεράσει κιόλας) μπορεί να σημαίνει κάτι;την αγαπάω πάρα πολύ και με ενδιαφέρει προτίστως η ευτυχία της,αλλά ο ενδόμυχος πόθος μου είναι να γίνει η γυναίκα μου....σε κάθε περίπτωση είμαι δικός της και όποτε θελήσει γινόμαστε ζευγάρι,απλά ρωτάω για να δω μήπως έχω ελπίδες ώστε να αντλήσω έξτρα δύναμη....κάθε συμβουλή,γνώμη κλπ είναι ευπρόσδεκτη αρκεί να αποφευχθούν υβριστικά ή άσχημα σχόλια προς την κοπέλα....δεν παρεξηγώ κανέναν χαρακτηρισμό προς εμένα.ευχαριστώ εκ των προτέρων(αν και δεν ξέρω αν θα έχει ανταπόκριση...)
2
 
 
 
 
σχόλια
Τέτοιες περιπτώσεις υποθέτω ότι χρειάζονται ξεκαθάρισμα.Αυτή σε θεωρεί φίλο της κι εσύ της προσφέρεις τη φιλία σου, καθώς μόνο αυτή δέχεται. Κάπως έτσι παγιώνεται μια κατάσταση. Πιστεύω ότι πρέπει να διεκδικήσεις αυτό που θέλεις με τρόπο σαφή και αμετάκλητο. Τουτέστιν, να διατυπώσεις με ψύχραιμο και ευγενή τρόπο ότι δεν αντέχεις πλέον ψυχικά να είσαι δίπλα της μόνο σαν φίλος. Αυτό βέβαια προϋποθέτει ότι μπορείς να αντέξεις την απομάκρυνση, η οποία μπορεί να είναι και οριστική.
Πριν πολλλλλλλα χρονια ειχα δει το ιδιο ακριβως επεισοδιο.. εκεινος κολλημενος και για εκεινη ηταν ενας καλος φιλος- στηριγμα σε καθε απογοητευση. Οτι της συνεβαινε του το ελεγε μεχρι και το τι εκανε με την εκαστοτε σχεση της εκεινος επαιρνε την αγαπη της ακομη κι απο αυτο. Μου θυμιζε πεινασμενο σκυλακι απο φαγητο και αγαπη. Καλο μου παληκαρι ξερεις πως ειναι τωρα τα πραγματα στα σχεδον σαραντα τους;;;Εκεινη ςυτυχισμενη με αντρα και παιδια κι εκεινος μονος κι ερημος, διχως στον ηλιο μοιρα διοτι παντα ηταν πολυ δικος της για να σκεφτει οτιδηποτε για το δικο του καλο. Α μην ξεχασω. Δεν μιλανε εδω και χρονια και φυσικα ο αντρας την αγαπαει ακομη. Αγαπη ιδανικη αρκει να ειναι αμοιβαια αλλιως ειναι καταστροφικη. Σου ευχομαι να βρεις μια κοπελα που θα νιωσετε ετσι αμοιβαια και ευχομαι συντομα να ξεπερασεις την αλλη κοπελα γιατι αν ενιωθε αυτο που θα ηθελες θα ειχε κανει αλλες επιλογες.
Scroll to top icon