ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
8.10.2016 | 21:57

Το αγόρι με το οποίο βγαίνω...

Γύρισε και μου είπε ότι γουστάρει η γυναίκα που έχει δίπλα του να είναι ντίβα! (με την αρνητική έννοια)Εγώ ουδεμία σχέση έχω με ντίβες, μπορεί να περιποιούμαι τον εαυτό μου αλλά ποτέ δεν έχω τολμίσει να σνομπάρω άνθρωπο και να το παίξω "γκόμενα" πουλώντας υφάκι...Όταν τον ρώτησα εαν με θεωρεί ντίβα, απάντησε αρνητικά αλλά ανέφερε ότι δεν θα τον χάλαγε εαν ήμουν...Εεεε οχι αγόρι μου, εγώ σαν τα ψώνια που κοροϊδεύω δεν θα γίνω!Τράβα βρες μια ψεύτικη γκόμενα με τουπέ και στυλάκι "σας κατουράω όλες" για να επιδείξεις και εσύ στους φίλους σου ,μέσω του "κατορθώματός" σου, πόσο γαμάτος είσαι!!!Και το αστείο είναι ότι όταν του είπα πως εγώ προτιμώ ο άνθρωπος που έχω στο πλευρό μου, παρά τα όποια προταιρήματα διαθέτει, να είναι ταπεινός...με ρώτησε γεμάτος απορία.... "Και τί κάνεις μαζί μου;"Χαχαχαχα....ΕΛΑΑΑ ΝΤΕΕΕΕ!!
13
 
 
 
 
σχόλια
Δεδομένου ότι η Γκρέτα είχε ιδιορρυθμίες (ahem) το πράγμα θα ήταν ακόμα πιο περίπλοκο. Βέβαια μπορεί να τον κάναν whoring. Δεν ξέρει ποτέ κανείς!Το εντόπιο παράδειγμα ανατριχιαστικό.
Έχω ξανα-αστειευτεί με τον Διογένη πως μου θυμίζει καθηγητή μου στο πανεπιστήμιο, αντιφατικής προσωπικότητας, πριν παααααααρα πολλάαααα χρόνια (5).Τίποτε σχετικό.
Α μάλιστα! Εγώ θυμάμαι με αναπόληση τον κ.Γιατρωμανωλάκη ένα crash course με τον οποίο θα ήτο χρήσιμο στις συνlifioτισσες μπας και ανοίξει λίγο το "μάτι" τους (το τρίτο).
Σωστά Μαριάννα Θ! Και μας έλεγε στην σκηνή που συνομιλούν Πηνελόπη κι Οδυσσέας στην αναγνώριση (με το τέχνασμα του κρεβατιού) ότι η Πηνελόπη του λέει "κάνεις καλό κρεβάτι" (κατασκευάζεις δλδ γιατί ήταν δική του κατασκευή το έπιπλο) και εννοεί παράλληλα και το...άλλο. Αχ!Ήταν φανταστικός καθηγητής. Και πολυγραφότατος.
Ορθά έπραξες και το ξεκοψες. Τέτοιες περιπτώσεις τις κόβουμε πριν γίνει το ''κακο''. Προφανώς το παλικάρι μπορεί να βρει μία ντίβα και να είναι ευτυχισμένος. Εσύ δε έχεις θέση στη ζωή του... Με προσοχή λοιπόν η επόμενη επιλογή που θα κάνεις :)
Scroll to top icon