ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
8.10.2016 | 22:28

Να της μιλήσω;

Έχω ερωτευτεί με μια κοπέλα από την σχολή μου. Είναι μια κοντούλα-μέτρια, κάπως γυμνασμένη (όχι bodybuilder ή κάτι τέτοιο, στίβο κάνει), καστανομάλλα με καστανά μάτια, πολύ γλυκούλα και σεμνή (όχι υπερβολές σε τίποτα με άλλα λόγια, βασικά normal) και ο χαρακτήρας της με κέρδισε αμέσως, αχ την πούμε x. Οι φίλοι μου λένε πως είναι πολύ μέτρια για εμένα και μου γνώρισαν μια γνωστή τους, που θα την πούμε y, που είναι δίμετρη, πλατινομαλλούσα, σχεδόν ανορεξική γαλανομάτα που πάει παντού ντυμένη για.... τέλος πάντων. Από τον χαρακτήρα της δε ξέρω αλλά αν κρίνω από τον τρόπο της είναι τσουλάκι.Οι φίλοι μου μου λένε να κάνω κάτι με την y γιατί είναι πιο ωραία και θα κάνει καλή μόστρα άλλα εμένα δεν μου αρέσει και την έχω απορρίψει από την αρχή.Το θέμα είναι, να πως στην x πόσο μου αρέσει ή όχι; Δεν έχω κάνει ποτέ σοβαρή σχέση και αυτή δεν μοιάζει για εύκολη.
8
 
 
 
 
σχόλια
Εμενα παντως μου φαινεσαι ψωνισμενος,ανσφαλης και επιφανειακος οπως οι φιλοι σου(απο τον τροπο που περιγραφεις και συγκρινεις τις 2 κοπελες,για να μην ξεχασουμε οτι η πρωτη κοπελα ειναι και πολυ μετρια για εσενα)! Καλυτερα θα ταιριαξεις με τη δευτερη!
Ναι δεν ειπα το αντιθετο. Ουσιαστικά αυτο ειπα. Οτι οσες δεν ψαχνουν καποιον με επιφανειακα κριτηρια, αν τυχει και ερωτευτουν καποιον που ψάχνει επιφάνειακα δεν υπάρχει μεγαλη πιθανότητα να τον προσεγγισουν και ακομα και αυτος να προσεγγισει θα ειναι επιφυλακτικες. Ενω αν η αλλη γκομενιζει ασυστολα αυτος θα ειναι απλα ενας απο ολους.
Λέω το ακριβώς αντίθετο: όσες δεν ψάχνουν με επιφανειακά κριτήρια, τελικά το κάνουν στη θεωρία και στο τέλος κολλάνε με κάποιον επιφανειακό. Η θεωρία από την πράξη συνήθως διαφέρει, και προσωπικά ομιλώντας δεν πολυπιστεύω πλέον τις διακηρύξεις περί ''βάθους'', ''χαρακτήρα'' και άλλων τινών. Στην πράξη η επιφάνεια και το τι θα πούνε οι κολλητές μετράει.
"στην πραξη η επιφάνεια και το τι θα πουν οι κολλητες μετραει" αν ισχυε για καποια που μπορει να ξερεις προσωπικα, δε σημαινει οτι ισχυει για ολες. Προσωπικα δεν επηρεαστηκα απο γνωμη κολλητης και ας μου δημιουργησε πικρια καποια στιγμη. Πικρια οχι με τον χ, αλλα με την αποψη της.
Scroll to top icon