ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
8.10.2016 | 17:08

Ξύπνα!

Κανένας δε σε νοιάζεται! Θέλουν όλοι να σε έχουν για κάποιο συγκεκριμένο ρόλο... και μην τυχόν δεν τον παίξεις σωστά, θα πέσουν να σε φάνε. Η ευτυχία σου περιορίζεται στη χρησιμότητα που σου έχουν αποδώσει και σε όση μπορείς να τους πείσεις ότι έχεις. Κάνε τον καλό μαλάκα λοιπόν...Γιατί; Γιατί έτσι είναι αυτοί οι άνθρωποι. Δεν θα αλλάξουν. Μια ζωή θα σου πίνουν το αίμα, αν μπορούν, μέχρι να (ξε)φύγεις!Το νιώθεις, σου συμβαίνει, ταυτίζεσαι. Είσαι η περσόνα που σου επιβάλουν και όχι ο ....τάδε. Γιατί; Γιατί ψάχνοντας την καλοσύνη στους άλλους, νόμιζες ότι θα τη βρεις εύκολα, όπως μέσα σου. Και τελικά; Κάνεις κύκλους ατέρμονους, σαν ένα αεροπλάνο που πέφτει...Ξύπνα εαυτέ μου!
3
 
 
 
 
σχόλια
Σε νιώθω! Η μόνη λύση είναι να δώσεις περισσότερη σημασία και αγάπη στον εαυτό σου! Ανακάλυψε τις δυνατότητες σου, ασχολήσου με ότι σε γεμίζει Ζωή! Για παράδειγμα, δεν πρόκειται ποτέ να καταλάβεις αν είσαι χορευτής, αν δεν χορέψεις πρώτα! Δοκίμαζε νέα πράγματα, ώσπου να βρεις αυτό που σε κάνει Άνθρωπο, απέναντι στους πολυάριθμους και περιττούς υπανθρώπους!
Συμφωνώ μαζί σου, υπάρχουν άνθρωποι που πρωτίστως σε μετρούν από αυτά που "κερδίζουν" από εσένα και αφού έχεις υποκριθεί με επιτυχία όλους τους ρόλους που "επιβάλλεται" να έχεις! Όταν όμως πέσουν οι μάσκες τι γίνεται;!; :)
Scroll to top icon