ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
8.10.2016 | 21:39

απιστια

γεια σας..Εδω και 1.5 χρονο εχω μια σχεση και εχουμε αποσταση μια ωρα γιατι τα νησια που μενουμε ειναι απεναντι το ενα με το αλλο ομως συναντιομαστε συχνα! Ενω τα πηγαιναμε καλα , εχω υποψιες οτι εδω και ενα μηνα γινετε κατι με μια αλλη..Αυτο το καταλαβα γιατι συνεχια του κανει λικε στο φβ και της κανει...ειχαν βγει μαζι και γενικα ειναι λιγο απομακρος δηλαδη μια κρυο μια ζεστη..Δεν ξερω τι να κανω γιατι ο χαρακτηρας του ειναι πολυ αποτομος και νευρικος και την τελευτεα φορα που του πετουσα σποντες για αυτο το θεμα αρπαχτηκε τσακωθηκαμε και με χωρισε..μετα απο 3 μερες τα ξανα βρηκαμε ομως..απο την μια σκεφτομαι να του το πω αλλα φοβαμε και απο την αλλη σκευτομαι οτι αυτη μενει αθηνα και αυτος μενει σε νησι αρκετα μακρια και δεν υπαρχει μελλον..και ειναι απομακρος αυτον τον καιροο που εχει παει αθηνα για δουλειες αλλα ειμαι συγουρη οτι βλεπει και αυτη! τι να κανω???βοηθηστε με..τον αγαπαω και δεν θελω να τον χασω..
2
 
 
 
 
σχόλια
Καλησπέρα φίλη μου, Καταρχήν η απιστία είναι ίσως το πιο σοβαρό '' αμάρτημα" σε μία σχέση. Οι τυχόν υποψίες σου δε λένε κάτι. Θα πρέπει να έχεις χειροπιαστές αποδείξεις, ώστε να μπορεσεις να κατηγορήσεις το αγόρι σου. Θα πρέπει να κάνεις μαζί του μία ειλικρινή συζήτηση, ώστε να βγαλετε μία άκρη. Ο οξύθυμος χαρακτήρας που έχει όπως μας λες είναι ένα κακό σημάδι. Θα πρέπει να συζητήσεις μαζί του και να του πεις ότι δε είναι σωστό να αντιδράς έτσι και ότι είμαστε ενήλικα άτομα και αν τυχόν δε σου αρέσει κάτι σε μένα να μου το πεις ωστε να βελτιωθω. Αν δεις ότι δε αλλάζει στάση, τότε αγαπητή μου θα πρέπει να δεις και τον εαυτό σου. Σε κανέναν δε αξίζει να είναι με ένα άτομο που του μιλάει άσχημα ή που κάνει πιθανώς άσεμνες πράξεις( απιστία) .
Scroll to top icon