ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
9.10.2016 | 22:26

Που εισαι φιλη μου;

Κολλητες απο την γεννα.. παντα εκει γι'αυτην σε ολα, παντα να ανακυουμε τα θεματα της μεχρι αηδιας, διπλα σε ολα. Απο την μερια της τιποτα, βαριεται, της ειπα τα θεμα με την οικογενεια μου, τι να σου πω μου λεει, ουτε αγκαλια, ουτε μια γαμημενη κουβεντα συμπονιας, μια συζητηση κια κουβεντα να δειξει οτι θελει να με νιωσει εστω. Παντα ετσι σε ολα, βαριται τα δικα μου, της φαινονται βαρια μαλλον. Σημερα χωρισα με καποιον που σημαινε πολλα για μενα αλλα δεν ξερω τι μου γινεται (ειμαι 17 και μαλλον δεν με εχω βρει ακομα) την πηρα τηλεφωνο της ειπα δεν ξερω τι να κανω δεν ξερω βοηθαμε, της ρο ειπα ξεκαθαρα σημερα, και ειπε παλι δεν ξερω, χωρισε μου λεει να τελειωνουμε. Το βαρεθηλε λεει να της λεω τα ιδια και τα ιδια, ρης εστειλα οτι δεν μου ειναι ευκολο (για τους δικους μου λογους) και απλα δεν απαντησε. Νιωθω οτι απλα ειναι μια φιλη για τα ομορφα, μονο γι'αυτα..
1
 
 
 
 
σχόλια
Μηπως την εχεις πρηξει την κοπελα και δεν αντεχει αλλο; Προφανως δεν ειναι σαν εσενα και δεν μπορει να ακουει ολη μερα γκρινιες. Αμα δε σου αρεσει αυτο τοτε σταματα να της λες πραγματα,αφου φαινεται πως δεν πολυενδιαφερεται.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon