ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
10.10.2016 | 19:25

Μυστικό

Ειναι πρώτη φορα που αναφέρω το πιο κρυφο μυστικό μου.Ευτυχως που μπορω να μιλησω ανώνυμα.Δεν το χω αναφέρει ποτέ σε κανέναν! Ντρεπομαι τοσο πολύ για αυτο..Νομίζω πως εχω κακοποιηθει σεξουαλικά οταν ήμουν μικρός και δεν θελω ουτε να το σκεφτομαι οτι εχει γινει ομως δυστυχως καποιες φορες με διακατεχουν ασαφείς αναμνήσεις σχετικα με αυτο.Αυτο που με τρομάζει πιο πολυ ειναι τα μέλη που απαρτίζονται.Δεν θέλω να ασχοληθώ με το παρελθόν μου γιατι θα εχει σοβαρο αντίκτυπο σε μένα και σε αλλους.Απο την αλλη ομως ειμαι παρθένος και φοβάμαι μηπως αυτο συνδέεται κάπως και σκέφτομαι να επισκευτώ ψυχολόγο.Αλλα που να μιλησεις για τετοια πραματα με οποιονδηποτε??Αναρωτιέμαι αν αυτο γεγονός θα έχει σοβαρό αντίκτυπο στην ζωη μου.(21 χρονών)
2
 
 
 
 
σχόλια
Αυτό που δε θέλεις να αποδεχθείς τώρα -πράγμα απόλυτα λογικό- είναι ότι αυτό που συνέβη σε επηρεάζει ήδη υποσυνείδητα. Μην διστάζεις να απευθυνθείς σε έναν ψυχολόγο, κάνε το αύριο κιόλας. Το να φέρεις τραύματα στην επιφάνεια μπορεί αρχικά να είναι πολύ δύσκολο αλλά μακροπρόθεσμα μόνο καλό μπορεί να σου κάνει. Αν τα ¨πατάς" θα σε "πατήσουν". Μην τα φοβάσαι!Επίσης αν τίθεται οικονομικό πρόβλημα υπάρχουν πολλές δωρεάν υπηρεσίες σε δήμους και οργανισμούς. Καλή συνέχεια!
Scroll to top icon