ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
11.10.2016 | 00:33

ζώδια...

μόνο εγώ θεωρώ τα ζώδια μια μεγάλη βλακεία και απάτη; Ειδικά όταν κάποιος με ρωτάει τι ζώδιο είμαι όταν με γνωρίζει μου φαίνεται τελείως ό,τι να ναι. τι θα καταλάβεις για την προσωπικότητά μου δηλαδή ανάλογα με το ζώδιο; ή μήπως θα καταλάβεις από αυτό άμα ταιριάζουμε για παρέα; ειδικά άρθρα του τύπου "πώς θα πάνε τα οικονομικά σας αυτή την εβδομάδα" μου φαίνονται για τελείως γκαγκά.
6
 
 
 
 
σχόλια
Για τους αστρολόγους πάλι, τα ζώδια αποτελούν μια εξαιρετικά επικερδή ενασχόληση. Δείτε μόνο στην Ελλαδίτσα πόσοι από αυτούς βγάζουν το παντεσπάνι τους, αραδιάζοντας ένα σκασμό βλακείες σε αυτιά και μυαλά (ο Θεός να τα κάνει...) πρόθυμα να αυτοπαραμυθιαστούν. Όσα θα καταλαβαίνατε αν γνωρίζατε την ομάδα αίματος κάθε συνομιλητή σας, άλλα τόσα θα συμπεραίνατε αν ξέρατε το ζώδιό του. Κοινώς τίποτα.
Συμφωνώ απόλυτα! Ο μόνος λόγος που μπαίνω στα ζώδια της lifo είναι για να κάνω scroll down και να δω το τραγούδι της ημέρας! (όπως το επέλεξαν οι μοίρες :p)
Choc που ειςαι????!! πρέπει να επιληφθείς του θέματος !!! Τι μας λένε??? Εδω με βλέπουν για πρώτη φορά στη ζωη τους και με ρωτάνε αν ειμαι Κριαρι!!! Αχαχα ( Εντάξει πέρα απο χαβαλέ η αλήθεια ειναι τα περι προβλέψεων κτλ ειναι αλλα αντ άλλων!!!)
Οι πιο αστείοι άνθρωποι είναι αυτοί που σε κρίνουν σε 5 λεπτά βάση του ζωδίου σου και αν τους κρίνεις και εσύ σου λένε "μη κρίνεις τους ανθρώπους τόσο γρήγορα".
Scroll to top icon