ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
12.10.2016 | 13:10

Παρτε ελπιδα

Χρωσταω 31 μαθηματα, μολις με έδιωξαν απτη δουλεια που ημουν 2 χρονια και η κοπελα που ημασταν 4 χρονια μαζι εφυγε προσφατα απο το σπιτι. Κι εγω να πληρώσω ενα προστιμο 840 ευρω. Χεη τουλαχιστον εσεις τα πάτε καλυτερα στις ζωες σας!
4
 
 
 
 
σχόλια
Θα έρθουν και καλύτερες μέρες,στο εύχομαι και είναι βέβαιο,γιατί έτσι είναι ζωή,αλλάζει και αυτή είναι η ομορφιά της!ψυχραιμία και όλα θα πάνε καλά,σκέψου ότι πάνω απο όλα είσαι καλά στην υγεία σου,άλλοι δεν έχουν ούτε αυτό που είναι το πιο βασικό.Ναι η δουλειά είναι σημαντική,γιατί χωρίς αυτή δεν μπορείς να πορευτείς,και ναι η σχέση είναι σημαντική γιατί η μοναξιά δε παλεύεται..και δουλειά θα βρεις και κοπέλα θα βρεις,αν και πιστεύω πως θα μπορούσες να κάνεις μια προσπάθεια για το κορίτσι σου που ήσασταν τόσα χρόνια μαζί.
Μιας και σε εδιωξαν απο τη δουλεια και δεν εχεις κοπελα ξεκινα εντατικο διαβασμα...Παραλληλα ψαχνε και για καποια δουλιτσα...Ολοι χαλια ειμαστε μη νομιζεις αλλα εχουμε υγεια που ειναι το σημαντικοτερο!!!!τα αλλα λυνονται!!! ;-) ;-) ;-)
Scroll to top icon