ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
12.10.2016 | 20:12

Τι κάνεις;

Τι κάνεις όταν χωρίζεις με τον άνθρωπο που είχες φανταστεί την υπόλοιπη ζωή σου μετά από 10 χρόνια σχέσης;Μου φαίνεται βουνό.
7
 
 
 
 
σχόλια
Άλλο καλύτερος και πιο γαμάτος και άλλο ο άνθρωπος της ζωής σου.Είναι καλό γενικά να γνωρίζουμε πως υπάρχουν πολλοί άνθρωποι εκεί έξω που είναι καλύτεροι από τα λάθη του παρελθόντος.
Οι φίλοι βοηθούν πολύ!! Στην αρχή είναι χάλια αλλά σιγά σιγά όλα ξεπερνιούνται. Και καθώς περνάει ο χρόνος ίσως φτάσεις να πεις ότι καλά που σε χώρισε ή γιατί δεν τον χώρισες νωρίτερα. Μην απομονωθείς, θυμήσου όλα αυτά που σου αρέσουν αλλά δεν είχες χρόνο, δες τις φίλες σου.
Θα σου πω καλή δύναμη γιατί έχει ανατραπεί σχεδόν όλη σου η ζωή και θα σου πω ότι μάλλον θα πάρει πολύ χρόνο αλλά θα τα καταφερεις γιατί δε γίνεται αλλιώς. Είναι κρίμα να χαλάνε σχέσεις ζωής, δεν είναι όμως αναπόφευκτο. Η ζωή συνεχίζεται.
Στην αρχή είναι βουνό. Στην αρχή μόνο. Κάποιους μήνες ίσως. Κάνε υπομονή και αναδιοργανώσου. Είναι κοπιαστικό και ίσως δύσκολο αλλά και πολύ ανανεωτικό. Ζήσε τις στιγμές σου με σένα πρωταγωνίστρια κι άσε ο χρόνος να φέρει κάτι νέο στη ζωή σου. Όλα μια απόφαση είναι.
Scroll to top icon