ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
12.10.2016 | 22:32

Ενα χρονο χωρισμενοι

και ακομα τον σκεφτομαι καθημερινα. Δεν εχω επιθυμια για κανεναν αλλο. Ομως, σκεφτομαι μηπως αυτη η στασιμοτητα στην προσωπικη μου ζωη ενισχυει το κολλημα μου.
4
 
 
 
 
σχόλια
Η στασιμότητα είναι ένα στοιχείο που ενισχύει τις αναδρομές στο παρελθόν του μυαλού. Από την άλλη πλευρά, μία ''σχέση'' για να ''θάψεις'' μία προηγούμενη σχέση, δεν είναι πάντα το καλύτερο φάρμακο, μάλλον βλάπτει περισσότερο. Απασχόλησε το μυαλό σου και μη σκέφτεσαι το παρελθόν πολύ: όπως γράφεις και ο Γάλλος πιο πάνω, ο χρόνος που περνά εξιδανικεύει τις καταστάσεις του παρελθόντος...
Συμφωνώ! Άσε που μια τέτοια κακή σχέση, μπορεί να χειροτερέψει τα πράγματα, σκεπτόμενος ότι "να! είχα δίκιο, αυτός ήταν ο μόνος..." κλπ.Σε άλλη περίπτωση διάβαζα ότι της πήρε 5 χρόνια!Στο εύχομαι να μην φτάσεις ως εκεί, αλλά 1 χρόνος δεν είναι και τίποτα, αν αξιοπιήσεις τα υπόλοιπα χρόνια κατάλληλα.
Συνήθως, όταν είμαστε με κάποιον σκεφτόμαστε/ασχολούμαστε/συζητάμε όλα τα "κακά" της σχέσης, αλλά μόλις χωρίσουμε θυμόμαστε/λαχταρούμε/αναζητούμε όλα τα "καλά" του/της πρώην, με αποτέλεσμα να εξιδανικεύουμε ίσως τον άλλον (ή άλλη).Θα ήθελα να σου πω ότι η λύση είναι μία, βγες έξω, γνώρισε άλλους, κάνε καμια σχέση έστω και εφήμερη. Πέρνα καλά, βρες τα με τον εαυτό σου και ψάξε τα λάθη σου για να μην τα ξανακάνεις και σιγά σιγά θα ξεπεράσεις τον χωρισμό.Εγώ πάλι, ακόμη προσπαθώ να κάνω τα μισά από τα παραπάνω, ίσως εσύ να είσαι πιο τυχερή...ΥΓ. Το διαολάκι στο πίσω μέρος μπορεί να λέει ότι ήταν ο άντρας/γυναίκα της ζωής σου, αλλά αυτό δυστυχώς μόνο ο χρόνος θα το δείξει και μια και είναι περιορισμένος σε αυτή τη γη, καλύτερα να τον αξιοπήσεις όσο μπορείς.
Είναι πιθανό αυτό που λες γιατί όσο κάθεσαι και τον σκέφτεσαι και δε ξεκολλάει το μυαλό δε μπορείς να τον ξεχάσεις!πρέπει να βρεις μια ασχολία κάτι να ξεφεύγει το μυαλό σου,οτιδήποτε..

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon