ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
13.10.2016 | 21:07

Υπάρχει;

Θέλω να βρω την αληθινή αγάπη. Αυτή που δε χρειάζεται να είναι όλα πολύπλοκα, δε χρειάζεται να βγαίνει με δυσκολία. Μια αγάπη που να σε ηρεμει και να γαληνεϋει την ψυχή σου, μια αγάπη που να σου δημιουργεί το συναίσθημα που έχουμε όταν πέφτουμε κάτω από τα σκεπάσματα ενώ έξω βρέχει.... Αλήθεια υπάρχει;
6
 
 
 
 
σχόλια
Η πραγματική ειλικρινής αγάπη, αυτή που αντέχει, σ'εξυψώνει, σε καλύπτει και σε σκεπάζει τρυφερά είναι δυσεύρετη αλλά όλοι ελπίζουμε σε αυτή και στο εύχομαι! :)
Υπάρχει βέβαια. Φεύγει, έρχεται, γίνεται αναμνήσεις, μετά έρχεται αλλη... Και αυτό το λέμε ζωή..Υπάρχει όμως κ κάτι που προσφέρει αυτά που ζητάς αδιαπραγματευτα και λέγεται : γονείς.Μέχρι να ερθει η πρώτη, νιωσε τυχερή σε περιπτωση που εχεις τη δεύτερη και χαμογέλα..
Η αγάπη των γονιών είναι μια φυσική αγάπη που μετά από κάποια ηλικία δεν μας γεμίζει:) Μου προκάλεσε την επιθυμία να σχολιάσω το "προσφέρει αυτά που ζητάς αδιαπραγματευτα" γιατί κάπου εκεί ξεκινά πολλές φορές η δυσκολία στο να φτιαχτούν γερές σχέσεις στην μετέπειτα ζωή από ανθρώπους ανεξάρτητους που δε νιώθουν το κέντρο του κόσμου όπου ο άλλος τους οφείλει τα πάντα αδιαπραγμάτευτα :) Φιλικά πάντα!
Ίσως φταίει η πεποιθηση μου πως η αγάπη για μένα δεν χωρίζεται σε ερωτικη η μη, αλλά είναι μια και καθολική. Την διαφορα κάνει ο ερωτας , η καυλα etc. Εξού λοιπον και το σχολιο μου. Η εξομολογουμενη για μένα, ζήτησε ερωτα. Όχι αγάπη. Αν ζητούσε αγάπη, στα ματια μου είναι ενα και το αυτό. Αγάπη πανανθρώπινη. Χαίρομαι, που μου δόθηκε η ευκαιρία για να το ξεκαθαρίσω.
Scroll to top icon