Επέστρεψε και άρχισε τις διαγραφές- Η Καρντάσιαν μπήκε για λίγο στο Twitter και κάποιοι πρόσεξαν τι έκανε

Επέστρεψε και άρχισε τις διαγραφές- Η Καρντάσιαν μπήκε για λίγο στο Twitter και κάποιοι πρόσεξαν τι έκανε Facebook Twitter
4

Έχουν περάσει σχεδόν δύο εβδομάδες από τη ληστεία στο Παρίσι και τα social media της Κιμ Καρντάσιαν έχουν περάσει σε πλήρη αδράνεια ενώ ακόμη δεν υπάρχει κανένα επίσημο σχόλιο για το συμβάν.

Όλα τα ταμπλόιντς περιμένουν την επιστροφή της "βασίλισσας" των social media και την ίδια ώρα διάφορες διαρροές αναφέρουν πως η νέα της επικοινωνιακή τακτική αλλάζει.

Χθες το βράδυ όμως ελάχιστοι πρόσεξαν πως η Κιμ επέστρεψε στο Twitter. Θα έπρεπε κανείς να είναι πολύ παρατηρητικός για να το αντιληφθεί καθώς δεν πόσταρε κάποια φωτογραφία, αλλά μέσα σε λίγη ώρα έκανε ένα μικρό (και ίσως πρώτο) ξεκαθάρισμα. Αν και η ίδια έχει εκατομμύρια followers, ακολουθεί πολύ λίγους, οπότε το γεγονός πως ο αριθμός αυτό μειώθηκε και άλλο έγινε  αυτομάτως αντιληπτό από τα ταμπλόιντ που παρατηρούν την κάθε της κίνηση. Η βρετανική Sun έχει και το screenshot που αποδεικνύει το "ξεκαθάρισμα" και τις 13 διαγραφές.

Επέστρεψε και άρχισε τις διαγραφές- Η Καρντάσιαν μπήκε για λίγο στο Twitter και κάποιοι πρόσεξαν τι έκανε Facebook Twitter

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με το ΤΜΖ, το βίντεο που διέρρευσε πριν λίγες μέρες και έδειχνε τι συνέβαινε στο διαμέρισμα στο Παρίσι αμέσως μετά τη ληστεία, είναι παράνομο και οι αρχές αναζητούν τον άνθρωπο που το έχει τραβήξει καθώς κατηγορείται για παραβίαση της γαλλικής νομοθεσίας.

Πριν από 48 ώρες, η εισαγγελία του Παρισιού άρχισε προκαταρκτική εξέταση στο πλαίσιο της έρευνας για τη ληστεία στο Παρίσι.  Η προκαταρκτική εξέταση που ανατέθηκε σε ανακριτή του Παρισιού, γίνεται για "ένοπλη ληστεία από οργανωμένη συμμορία, σύσταση οργάνωσης κακοποιών και κράτηση προσώπου", έγινε γνωστό από δικαστική πηγή.


Τη νύχτα της 2ας προς 3η Οκτωβρίου, η 35χρονη Καρντάσιαν έπεσε θύμα ληστείας μέσα στην πολυτελή κατοικία όπου διέμενε στο Παρίσι από πέντε ένοπλους άνδρες οι οποίοι άρπαξαν κοσμήματα αξίας εννέα εκατομμυρίων δολαρίων αφού την έδεσαν και τη φίμωσαν.


Δείγματα γενετικού υλικού βρέθηκαν μέσα στο διαμέρισμα όπου διέμενε η Κιμ και "εξετάζονται", διευκρίνισε η πηγή προσκείμενη στην έρευνα. Η Καρντάσιαν είχε δώσει  κατάθεση στην αστυνομία στις 3 Οκτωβρίου πριν πάρει το αεροπλάνο για να επιστρέψει στη Νέα Υόρκη.

Πολιτισμός
4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ταινία της Σοφίας Εξάρχου ανάμεσα στις 5 υποψήφιες για το Ευρωπαϊκό Βραβείο Κοινού LUX

Πολιτισμός / «Animal»: Υποψήφια για το Ευρωπαϊκό Βραβείο Κοινού LUX η ταινία της Σοφίας Εξάρχου

Η τρίτη ελληνική ταινία στην ιστορία που κερδίζει υποψηφιότητα για το Ευρωπαϊκό Βραβείο Κοινού LUX, που συνδιοργανώνουν το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και η Ευρωπαϊκή Ακαδημία Κινηματογράφου.
LIFO NEWSROOM
Οι ανθρώπινες σχέσεις στο επίκεντρο του νέου προγράμματος της Στέγης

Πολιτισμός / Οι ανθρώπινες σχέσεις στο επίκεντρο του νέου προγράμματος της Στέγης

Ιζαμπέλ Ιπέρ, Ρομέο Καστελούτσι, Τιάγκο Ροντρίγκες, Μπενχαμίν Λαμπατούτ, Γιώργος Κουτλής, Μάριο Μπανούσι: Αυτά είναι μόνο μερικά από τα ονόματα που συμμετέχουν στον εντυπωσιακό προγραμματισμό της Στέγης του Ιδρύματος Ωνάση για τη σεζόν 2024-25.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Τι θα δούμε στο Εθνικό Θέατρο την περίοδο 2024-25

Πολιτισμός / 17 νέες παραγωγές και 2 επαναλήψεις: Οι παραστάσεις του Εθνικού Θεάτρου για τη σεζόν 2024-25

Ο καλλιτεχνικός διευθυντής Γιάννης Μόσχος παρουσίασε το νέο πρόγραμμα, ανακοινώνοντας παράλληλα πως δεν θα διεκδικήσει δεύτερη θητεία στο τιμόνι του Εθνικού Θεάτρου.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
lee

Πολιτισμός / H Κέιτ Γουίνσλετ, η Χάλι Μπέρι και η «Πλεξούδα» από αύριο στους κινηματογράφους

Ένας μεγάλος αριθμός νέων ταινιών έρχεται για να προλάβει τις τελευταίες μέρες των θερινών κινηματογράφων, λίγο πριν παραδώσουν τη σκυτάλη στις χειμερινές αίθουσες.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Γουίτνεϊ Χιούστον: Η ιστορική συναυλία της στη Νότια Αφρική το 1994 θα προβληθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες

Πολιτισμός / Γουίτνεϊ Χιούστον: Η ιστορική συναυλία της στη Νότια Αφρική το 1994 θα προβληθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες

Η περιορισμένη κινηματογραφική προβολή θα κάνει πρεμιέρα στις 23 Οκτωβρίου και θα περιλαμβάνει την πρώτη παρουσίαση της συναυλίας από το Ντουρμπάν, στη Νότια Αφρική
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Mε το να διατηρείται στην επικαιρότητα με διάφορα τεχνάσματα μάρκετινγκ ("αυτό το μήνα θα κάνουμε έναν τσακωμό με άλλον διάσημο για να τραβηξουμε τα βλέμματα, τον άλλο θα κάνουμε μια full nude φωτογράφιση, τον παράλο θα σκηνοθετήσουμε μια ληστεία (όπως πέρυσι πάλι που πάλι είχαν πει ότι τους κλεψανε κάτι στο Παρίσι, δε θυμάμαι τι) κ.ο.κ.". Έτσι, έχοντας τη δημοσιότητα και στραμμένα τα, μπορεί να βλέμματα του πλανήτη επάνω της, προωθεί προϊόντα εταιριών μέσω των social media της και των εμφανίσεών της (λέγεται ότι χρεώνει 750.000-1εκ δολάρια για κάθε τοποθέτηση προϊόντος), προωθει τα δικά της προϊόντα (κρέμες, ζώνες αδυνατίσματος,ρούχα, βιβλίο κτλ) και την εφαρμογή που έχει για κινητά, και συνεχίζεται να προβάλλεται και το ριάλιτυ στην τηλεόραση που της δίνει επίσης λεφτά. Ο κόσμος λοιπόν την κάνει πλούσια. Τώρα με το νέο τέχνασμα, συγνώμη, με τη ληστεία εννοώ, πόσος νέος κόσμος θα έμαθε για την ύπαρξή της; Πολύς, θα έλεγα εγώ. Εδώ ακόμη και στη Lifo έχουν γραψει καμιά 10αριά άρθρα τις τελευταίες μέρες.Πάντως το όλο θέμα Κardashians θυμίζει κοινωνικό πείραμα χειραγώγησης του όχλου.
Δεν είμαι φαν της Καρντάσιαν σε καμιά περίπτωση αλλά το γεγονός ότι βγάζει παρα πολλά λεφτά μέσα από τα social media κ το reality show της πουλώντας στην ουσια την προσωπική της ή μια κατασκευασμένη εικόνα αυτής δε σημαίνει ότι η ληστεία αυτή ειναι αυτομάτως στημένη ως publicity stunt. Δεν είναι απίθανο κ να την έκλεψαν από τη στιγμή που προβάλλει συνέχεια το που βρίσκεται κ το τι ακριβό φοράει δε θα ήταν κ απίστευτο κάποιοι να στήσουν μια ληστεία. Αν αποδείχθεί ότι είναι στημένο να την κράξω αλλά μέχρι τότε κ δεδομένου ότι μέχρι στιγμής φαίνεται όντως τρομοκρατημένη προτιμώ να μη βγάζω συμπεράσματα άνευ αποδείξεων
AntD, ίσως είναι σαν το παραμύθι με τον ψεύτη βοσκό που φώναζε "λύκος". Πάντως εάν αποδειχθεί ότι όντως την έκλεψαν άγνωστοί της (κι όχι επειδή το είπε η ίδια, αλλά να αποδειχθεί με κάποιον έγκυρο τρόπο), θα βγω δημόσια να της ζητήσω συγνώμη.