ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
16.10.2016 | 15:59

Ανέκδοτο για πρώην

Αποφάσισα λοιπόν κι εγώ να μοιραστώ το δικό μου "τραγικό συμβάν".Εκεί λοιπόν που όλα κυλάνε όμορφα και ήσυχα για μήνες,που δεν τον ενοχλώ και δεν με ενοχλεί,τσουπ με μπλοκάρει στο facebook.Ντοοοοόινγκ.Τώρα θα μου πείτε που το ξέρεις?Άρα ψάχνεις το προφίλ του.Κι όμως όχι παιδιά.Γιατί να μην το πω άλλωστε εδώ?Απλώς τυχαίνει να έχουμε κοινούς φίλους,ο κολλητός του και φίλος του ποστάρει συνέχεια τραγούδια και χτες πρώτη φορά δεν μου έδειχνε μια αντίδραση καρδούλας.(τι γλυκό!)Μετά από αυτό το δυνατό σου χτύπημα,δεν άντεξα,λύγισα...και πήρα κατευθείαν τα κορίτσια τηλέφωνο για να γελάσουμε μαζί.Ξεκαρδιστήκαμε σου λέω.Έγινες το ανέκδοτο για βδομάδες ακόμα,να ξέρεις.Είσαι τόσο παιδάκι και κότα που όλη σου η ζωή είναι το facebook.Προφανώς και μερικοί άντρες δεν αντέχουν να σε βλέπουν να προχωράς και να κάνεις βήματα χωρίς αυτούς,τρελαίνονται.Δεν λέω ότι με γουστάρεις ακόμα,μπορεί και ναι,μπορεί και όχι,αυτό το ξέρεις εσύ.Αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι ο εγωισμός σου πέφτει στα πατώματα.Μόνο που ξεχνάς κάτι.Στην ίδια χώρα και περιοχή μένουμε.Όταν (κάποια στιγμή ζωή είναι αυτή) με δεις φάτσα φόρα μπροστά σου,όπως ακριβώς με έβλεπες και στο facebook και ακόμα καλύτερη,τι θα κάνεις?Πως θα το κάνεις το μπλοκ?Κομπλεξικέ ε κομπλεξικέ.
6
 
 
 
 
σχόλια
Κ ολο αυτο το κατεβατο γιατι?? Αφου προσπαθεις τοσο σκληρα να μας δειξεις οτι δεν νοιαζεσαι, γιατι εκατσες να γραψεις ολοκληρη εξομολογηση για παρτη του? Αν σου ηταν οντως τοσο αδιαφορος, δεν θα σε απασχολουσε καν το οτι σε εκανε block.
Scroll to top icon