ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
17.10.2016 | 21:46

Η φιλη μου

Λοιπον μια πολυ καλη και παιδικη μου φιλη εκανε κατι που με ενοχλησε. Η συγκεκριμενη εχει μια σχεση περιπου ενα χρονο. Το τελευταιο διαστημα δεν τα πηγαιναν καθολου καλα, ο ιδιος μιλουσε με αλλη κοπελα και οταν το ανακαλυψε η φιλη μου χωρισαν προσωρινα (μια εβδομαδα, οχι πολυ). Στη συνεχεια η ιδια αρχισε να μιλαει με ενα παιδι, βγηκαν και εκαναν κατι ενω ηταν σε σχεση. Μου το ειπε λοιπον και τη ρωτησα γιατι και πως η σχεση πλεον δεν βασιζεται στην εμπιστοσυνη και τα λοιπα θα ηταν καλο να χωρισετε. Γυρισε και μου απαντησε πως ειμαστε και δεν ειμαστε μαζι αλλα δεν μπορει ο καθενας να κανει οτι θελει οποτε δεν θα μιλησεις. Εγω τωρα τι να κανω? το παιδι που ειναι μαζι της το βλεπω σχεδον καθε μερα, η σχεση τους ειναι για τα αναθεμα και η ιδια απλως ανασφαλης που θελει τη σιγουρια και φαινεται οτι ζοριζεται . Εννοειται πως δεν θα μιλησω αλλα ουτε να συμφωνησω μαζι της ειναι σωστο, αλλα δεν νομιζω πως πρεπει να μπλεκω και σε ξενα χωραφια Να κανω κατι η μπα?
2
 
 
 
 
σχόλια
Ε όχι, να μην κάνεις κάτι!Δεν είναι ένα γεγονός που εξαρτάται η ζωή κάποιου από το αν θα μιλήσεις εσύ ή όχι. Και στην τελική αν ένας από τους δυο γυρίσει και σου ζητήσει το λόγο που μίλησες με το επιχείρημα ότι δεν έπρεπε να ανακατευτείς, δε θα έχει δίκιο;Μην ανακατεύεσαι, απλά. Δική τους είναι η σχέση, δικά τους και τα λάθη. Να είσαι φίλη και μόνο φίλη. Αν υπερβείς τα όρια της φιλίας, να περιμένεις και τις συνέπειες. Επίσης, προσπάθησε να μη λαμβάνεις τόσο προσωπικά τις πράξεις των φίλων σου, ειδικά όταν αυτές δε σε επηρεάζουν άμεσα.
Μπορείς, από την άλλη, αν δεν αισθάνεσαι άνετα απέναντι στο παιδί, να αποφεύγεις όσο γίνεται τις κοινές εξόδους μαζί τους. Και να εξηγήσεις στη φίλη σου πως νιώθεις και γιατί. Τίποτε παραπάνω. Ακόμα και το να προτείνεις με επιμονή λύσεις στη φίλη σου (επειδη σε ενοχλεί αυτη η κατάσταση), ενέχει τον κίνδυνο να σου αποδώσει κι ευθύνες. Αν μιλάμε για ενήλικο ζευγάρι θέλει προσοχή.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon