ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
22.10.2016 | 20:23

Standard ατάκες μετά το χωρισμό

-Μην στεναχωριέσαι, μπορεί να τα ξαναβρείτε.-Καταλαβαίνω απόλυτα τι περνάς, όλοι το έχουμε περάσει.-Καλά δε σου έστειλε ένα μήνυμα να δει τι κάνεις;-Γιατί χωρίσατε;-Τώρα πρέπει να κοιτάξεις τον εαυτό σου.-Δε πειράζει, καλύτερα που έγινε τώρα, παρά αργότερα.-Και δε χαίρεσαι; Τώρα είσαι ελεύθερος να κάνεις τα πάντα. Η ζωή σου ανήκει.-Είσασταν πολλά χρόνια μαζί, αναπόφευκτο να συμβεί.-Εγώ ποτέ δεν τον/την συμπάθησα στ'αλήθεια.-Σου αξίζει κάτι καλύτερο.-Είχε γκόμενο/α;-Εγώ το ήξερα ότι δε θα κρατήσει για πάντα. Φαινόταν.-Εννοείται ότι τώρα ψάχνουμε για νέο γκομενάκι.-Καλωσήρθες στο club των singles.-Μαζί θα το περάσουμε. Ότι χρειαστείς, είμαι εδώ. (πόσο ψέμμα)-Σε λίγο καιρό δε θα θυμάσαι τίποτα.
3
 
 
 
 
σχόλια
Εντάξει το σου αξίζει κάτι καλύτερο είναι old time classic. Πάντα πίστευα ότι αυτός που το λέει απλά βαριέται να συνεχίσει την κουβέντα και βάζει τον αυτόματο πιλότο εκείνη την ώρα, μην πεις και ότι δε σε παρηγόρησε. Το πιο μισητό είναι αυτό το "εγώ το ήξερα, φαινόταν" που συνήθως προέρχεται από εκείνο το άτομο που σου λεγε συνέχεια πόσο γαμάτος/γαμάτη είναι ο/η πρώην.
Scroll to top icon