ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
22.10.2016 | 17:38

Γινεται;

Οταν μια γυναικα ερωτευεται καποιον που συναναστρεφεται καθημερινα ενω αυτος δε φαινεται αδιαφορος,ισα ισα επιδιωκει πειραγματα,επιμονα βλεμματα,εντονες διαφωνιες και συναντησεις στις οποιες λεει οτι υπαρχουν πολλα κοινα μεταξυ τους,χημεια που μπορει να εξελιχθει,οτι η σχεση του η μακροχρονια ειναι σε τελμα.. και οι 2 εχουν σχεση.εκεινη αποφασιζει να χωρισει και να του δειξει ανοιχτα οσα νιωθει και να τον διεκδικησει.εκεινος ενω φαινεται θετικος στο να ειναι μαζι δεν θελει να χωρισει τελικα αλλα προτιμα μια μεση κατασταση.δεν εχει γινει κατι ερωτικο μεταξυ τους.εκεινη δε δεχεται να γινει το τριτο προδωπο αποφασιζει να ξεκοψει,νιωθει οτι επαιξε με τα συναισθηματα της.εκεινος φροντιζει να κανει αισθητη την παρουσια του οπως μπορει και οχι μονο αυτο κανει και σκηνες του τυπου γιατι εξαφανιζεσαι κτλ.μετα απο πολυ καιρο αυτος συγκατοικει με την κοπελα του και εκεινη επιστρεφει στον πρωην και φαινεται ευτυχισμενη και ετοιμαζεται να τον παντρευτει.μοιαζει να τον εχει ξεχασει αλλα και επειδη αναγκαστικα συνυπαρχουν σε κοινο χωρο του λεει μπορει να ειμαστε φιλοι οπως της ειχε προτεινει εκεινος μετα τη "χυλοπιτα" που του εριξε οταν δεν ηθελε να ειναι το τριτο προσωπο.και ρωταω γινεται να αλλαξαν τα συναισθηματα της;και το γεγονος οτι ξαναγυρισε σε αυτον που καποτε αφησε και που προφανως δεν ηθελε τοσο για να τον χωριζει για να ειναι με καποιον αλλο;μπορει να τον βλεπει πια σαν φιλο;θελω τις γνωμες σας.οπως θα καταλαβατε ειμαι εκεινος..
4
 
 
 
 
σχόλια
Η κοπέλα φέρθηκε γενναία.Χώρισε με σκπό να πορευθείτε μαζί.Ο δειλός και βολεμένος της υπόθεσης ήσουν εσύ.Τώρα λούσου τα αποτελέσματα του φερσίματός σου.
Μου άρεσε αυτή η λογοτεχνική ανατροπή στο τέλος. Μπορεί να σε βλέπει φιλικά, μπορεί όχι, μπορεί να της είσαι και τελείως αδιάφορος. Είχατε την ευκαιρία σας, δεν έγινε ποτέ τίποτα μεταξύ σας, εσύ συγκατοικείς και αυτή παντρεύεται. Τι τρώγεσαι λοιπόν?
Σκατά τα κάνατε. Είχες την ευκαιρία και την χαράμισες. Σημείωση για την επόμενη φορά: οι σκηνές τύπου "γιατί εξαφανίζεσαι" δεν είναι εκδήλωση γνήσιου συναισθήματος όπως υποθέτεις. Βλακεία είναι.
Scroll to top icon