ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
23.10.2016 | 21:21

πλαστικη μυτης

Θέλω να κάνω πλαστική στην μύτη για πολλούς και διαφορους λόγους κυρίως υγείας δυστυχώς...ξερετε πόσο περίπου κοστίζει; Αν έχετε κανει θα εκτιμούσα να διαβάσω την εμπειρία σας στα σχόλια. Ευχαριστω.!
2
 
 
 
 
σχόλια
Δεν γνωρίζω το κόστος αλλά θα σου πω δυο πράγματα που ξέρω από έναν φίλο που έκανε. Ο φίλος είχε στραβή μύτη με αποτέλεσμα από το ένα ρουθούνι να μην αναπνέει καλά.Έκανε την επέμβαση,λύθηκε το πρόβλημα με την εισπνοή αλλά η μύτη παρέμεινε στραβή.Οπότε έχε υπόψιν σου ότι για θέμα υγείας ο χειρούργος δεν θα κοιτάξει το αισθητικό κομμάτι αλλά το πρόβλημα,που σημαίνει εαν θες και αισθητικό αποτέλσμα θα πρέπει να μιλήσεις με πλαστικό.
Δεν εχω κανει για να σου πω προσωπικη εμπειρια αλλα το εχω ψεξει και κοστιζει περιπου 2.500. Καλο θα ηταν να το ψαξεις πολυ καλα, να κοιταξεις ολους τους γιατρους και τις κλινικες και να πας στον καλυτερο! Μην σκεφτεις αν ειναι πιο ακριβος, το θεμα ειναι να μην σου δημιουργησει προβλημα. Θα σου ελεγα 2-3 ονοματα γιατρων αλλα δεν ξερω αν επιτρεπετε. Μπορεις να μιλησεις με τον γιατρο και να κλεισεις ενα ραντεβου ππιο πριν(ειναι δωρεαν) για να μιλησετε και να σου εξηγησει την διαδικασια. Βεβαια να ξερεις οτι οιγιατροι τα παρουσιαζουν ολα ιδανικα και τελεια, αλλα δεν ειναι ετσι. Καλο θα ηταν επισης να βρεις καποιον που εχει κανει τετοια επεμβαση και να παρεις μια γνωμη απο πρωτο χερι. Αλλα σε καμια περιπτωση μην κανεις κατι αν δεν εισαι σιγουρος-η!! Εγω ειχα ψαχτει για μια επεμβαση αισθητικης, μεχρι και ραντεβου για το χειρουργιο ειχα κλεισει αλλα τελευταια στιγμη ακουσα κατι απο καποια που ειχε κανει κατι αντοιστιχο και το ακυρωσα.
Scroll to top icon