H Σάλμα Χάγιεκ είναι η τελευταία γυναίκα που μιλά για σεξουαλική παρενόχληση από τον Τραμπ

H Σάλμα Χάγιεκ είναι η τελευταία γυναίκα που μιλά για σεξουαλική παρενόχληση από τον Τραμπ Facebook Twitter
4

Η διάσημη ηθοποιός Σάλμα Χάγιεκ είναι η πιο πρόσφατη περίπτωση γυναίκας που κατηγορεί τον Ντόναλντ Τραμπ για σεξουαλική παρενόχληση.

Η ηθοποιός μιλώντας σε ραδιόφωνο του Λός Άντζελες, είπε ότι ο υποψήφιος των ρεπουμπλικανών την είχε πλησιάσει, όταν εκείνη προσπαθούσε να κάνει την αρχή στην καριέρα της.

Τότε, ο Τραμπ προσπαθούσε να την πείσει να βγει έξω μαζί του και έψαχνε μανιωδώς το τηλέφωνο της. Για να το εξασφαλίσει, πλησίασε τον τότε σύντροφο της Χάγιεκ και του μίλησε δήθεν για δουλειές, αποσπώντας του τον αριθμό του σπιτιού.

Αμέσως μετά κάλεσε στο σπίτι και επιχείρησε να εξασφαλίσει ένα ραντεβού με την ηθοποιό, η οποία του αρνήθηκε και πάλι και του απέκλεισε κάθε πιθανότητα.

Τότε ο Τραμπ, σύμφωνα με όσα είπε η Χάγιεκ, έβαλε την εφημερίδα National Enquirer να γράψει πληροφορίες για δήθεν φλερτ μεταξύ των δύο και να αναφέρει ότι ο σημερινός υποψήφιος των ρεπουμπλικανών «σύμφωνα με ανώνυμες πηγές» δεν θα έβγαινε ποτέ μαζί της επειδή είναι  υπερβολικά κοντή.

Μάλιστα, μετά από αυτό το δημοσίευμα, η 50χρονη σήμερα ηθοποιός έλαβε μία ακόμη κλήση από τον Τραμπ, στην οποία δήλωνε έκπληκτος για το δημοσίευμα και την καλούσε να βγουν για να αποδείξει ότι δεν έχει πρόβλημα με το ύψος.

Πολιτισμός
4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Σπαθάρειο Μουσείο Θεάτρου Σκιών αναγνωρίζεται ως μνημείο πολιτιστικής κληρονομιάς

Πολιτισμός / Το Σπαθάρειο Μουσείο Θεάτρου Σκιών αναγνωρίζεται ως μνημείο πολιτιστικής κληρονομιάς

Το Σπαθάρειο Μουσείο ιδρύθηκε το 1991 σε συνεργασία με τον Δήμο Αμαρουσίου και στεγάστηκε αρχικά στην πλατεία Κασταλίας, προτού μεταφερθεί σε ιδιόκτητο κτήριο του Δήμου
LIFO NEWSROOM
Εγκαίνια για το Μεγάλο Αιγυπτιακό Μουσείο – Ανακοινώθηκε η ημερομηνία

Πολιτισμός / Εγκαίνια για το Μεγάλο Αιγυπτιακό Μουσείο – Ανακοινώθηκε η ημερομηνία

Η συντομογραφία του μουσείου, GEM (Grand Egyptian Museum), παραπέμπει και στην αγγλική λέξη "gem", που σημαίνει «πολύτιμος λίθος», τονίζοντας έτσι τη σημασία και τη μοναδικότητα του μουσείου ως ένα «κόσμημα» της αιγυπτιακής πολιτιστικής κληρονομιάς
LIFO NEWSROOM
Ένας οσκαρικός διεκδικητής, ένα υπέροχο μελόδραμα κι ένα arthouse slasher από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Ένας οσκαρικός διεκδικητής, ένα υπέροχο μελόδραμα κι ένα arthouse slasher από αύριο στους κινηματογράφους

Το πολυσυζητημένο «Brutalist» του Μπρέιντι Κόρμπετ, η ευχάριστη έκπληξη που λέγεται «All Shall be Well» και η sui generis ταινία τρόμου «In a Violent Nature» ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Κορυφαία διάκριση για την Κατερίνα Ευαγγελάτου από τη Γαλλική Δημοκρατία

Πολιτισμός / Κορυφαία διάκριση για την Κατερίνα Ευαγγελάτου από τη Γαλλική Δημοκρατία

Στη σκηνοθέτιδα και Καλλιτεχνική Διευθύντρια του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου ο τίτλος του Ιππότη του Τάγματος των Γραμμάτων και των Τεχνών και στον σκηνοθέτη Μιχαήλ Μαρμαρινό το παράσημο του Αξιωματικού του Τάγματος των Γραμμάτων και των Τεχνών.
LIFO NEWSROOM
Barbie Hsu: Πέθανε σε ηλικία 48 ετών η εμβληματική ηθοποιός του «Meteor Garden»

Πολιτισμός / Barbie Hsu: Πέθανε σε ηλικία 48 ετών η εμβληματική ηθοποιός του «Meteor Garden»

Η Hsu είχε ιστορικό επιληψίας και καρδιακής νόσου και είχε νοσηλευτεί στο παρελθόν λόγω κρίσεων. Αφήνει πίσω τον σύζυγό της, τον Νοτιοκορεάτη τραγουδιστή DJ Koo, καθώς και δύο παιδιά από τον προηγούμενο γάμο της
LIFO NEWSROOM